Sandy's statistieken

vrijdag 11 november 2005

logistiek centrum

Maandag was de tijd aangebroken om weer de nodige medicijnen te bestellen. Mijn logistiek centrum begon weer een beetje uit te dunnen en dan moet je bellen. Eerst naar de apotheek. Ik moest nurtidrink, sondevoeding, sondesysthemen, pursondes en colistine hebben. De apothekers assistente zei dat ik een recept moest hebben voor de colistine en dat de doktersverklaring niet meer hoeft. Het medicijn is nu ook in nederland geregistreerd als inhalatie medicatie en is nu ook gelijk een stuk duurder geworden, maar dat doet er verder niet toe. Ik moest dus, maandag ochtend de huisarts bellen voor het colistine recept omdat zij het daar toch wel in de computer hebben staan en dan hoef ik mijn arts in groningen niet lastig te vallen met een receptje dat ze dan ook nog moeten faxen en een echte moeten opsturen. Kortom de huisarts bellen. Maar maandag ochtend belt iedereen de huisarts. Ik heb dus drie kwartier nodig gehad en toen had ik eindelijk contact. Zo gebeurd hoor. Alles zou bezorgd worden en waarschijnlijk woensdag, want alles moest besteld.
Ik moest toen ook nog over de ventstream naar het hulpmiddelencentrum bellen want ik had inmiddels wel een filterhuis met filters gekregen maar geen ventstream. De smoes was goed, we hadden die niet in voorraad en zodra we hem binnen hebben komt ie eraan. De volgende dag kreeg ik hem al...ze waren het gewoon vergeten.
Woensdag kreeg ik bijna alles binnen behalve de pursondes en de colistine. Donderdag toch maar even gebeld en ze hadden inmiddels de colistine gekregen maar het zat volgens de assistente allemaal apart, dus anders dan anders. De pursondes zouden ook later die dag er zijn en dus kon het hele zootje donderdag avond bezorgd worden. Dat was dan ook het geval. Ik erg benieuwd naar de colistine. Hoe zit het verpakt dan? De flesjes poeder en het oplosmiddel zaten normaal samen in een klein doosje, in een plastic hoesje en nog een bijsluiter erbij ook. Nu zitten de flesjes per 60 en het oplosmiddel ook per 60 in een doos...Joepi, minder verpakking!

Wat ik jullie niet wil onthouden was het briefje dat erbij zat. Ik moest er eigenlijk heel hard om lachen.... Een junk zou jaloers wezen. Prettig weekend!

Geen opmerkingen: