Sandy's statistieken

zondag 27 november 2005

Druk druk druk...

Vorige week was ik niet naar zwemmen geweest want ik voelde mij niet zo lekker. Ik was bang dat ik dan verkouden of griep zou krijgen. Gelukkig is dat niet gebeurd en kon ik het weekend nuttig (!) besteden. Ik ben zaterdagmiddag op verjaardag bij mijn nichtje geweest. Ze was de woensdag 16 geworden. Ik had voor haar een buro setje gekocht en een lampje, voor op haar kamer. Toen ik daar was, kwam sinterklaas daar voor het huis langs en kregen we van de pieten pepernoten. Was wel leuk. Arjan moest die zaterdag werken want ze hadden de winterinspectie van skoda.
Maandag moest ik 's avonds weer schilderen en mijn schilderij met het meisje is nu klaar. Ik moet hem nog wel aflakken want door het kleedje is de verf enigszins dof. We moesten een stuk stof of kledingstuk in latex dopen en die op een doek of boord plakken. Na een week was het droog en konden we erop schilderen. Op de detailfoto kun je zien dat het kleedje er op zit. Best lastig om dat te beschilderen maar het is wel gelukt. Het truitje ziet er nu nog zo uit, daar ga ik morgen weer mee verder. Ik weet nog niet precies wat ik er mee ga doen, dus dat is nog even afwachten. Kijken wat voor inspiratie ik morgen weer heb.

Dinsdag was ik naar de fysio geweest en hoorde dat ik kon komen praten voor een vrijwilligersbaantje in het wijkgebouw. Ze zochten mensen die willen helpen met het opzetten van een internetcafeetje. Ik had er al een paar weken over na lopen denken, zouden ze mij kunnen gebruiken, kan ik het nog wel en wordt er niet gerookt. Nou, ja alles maar gewoon in een mailtje gezet en ik kon woensdag ochtend komen praten. Het was een leuk gesprek en ik mag meteen het pr plan gaan schrijven. Nu is dat volgens mij niet zo moeilijk alleen waar begin je....dus daar ga ik mij aankomende week over buigen.
Woensdagmiddag moest ik weer naar boetseren en de egel voor minne was klaar, mijn sumo worstelaar staat nu op nominatie om de oven in te gaan en mijn liggend model staat te drogen. We moesten het beeld uit ons hoofd afmaken want het model was ziek. Alle beeldjes leken wel "dode" vrouwen, soort van sarcofaagdecoraties...Ben benieuwd hoe het geworden is, als ik er weer een blik op werp. Dan zie je pas wat er fout is, als je het een tijdje niet hebt gezien...Dan is het te laat, want het is dan al droog en kan gebakken worden.

Donderdag moest ik dan toch maar weer zwemmen, ik was helemaal fit, alleen had ik het wat koud, maar het water was bijzonder lekker en de tijd was ook zo weer om. Het leuke was dat Stien er ook alweer was. Ze heeft een nieuwe knie gekregen en die was nog enorm dik en blauw. Maar het ging heel goed verder. Na het zwemmen moest ik de H-eigenwijzers ophalen bij de copierderij. Dan parkeer ik meestal bij de ing bank, alleen waren alle parkeerplaatsen bezet. Moest zelfs achteruit omdat er verder op een auto alles had geblokkeerd. Toen heb ik de auto maar a-sociaal voor de deur gezet, met invalide parkeerkaart voor het raam hoor. Ook makkelijk voor het meisje dat de doos met krantjes in de auto ging tillen.

Vrijdag was arjan vrij en hebben we boodschappen gedaan, verder niks bijzonders. Zaterdag gingen we eerst naar Santpoort, naar arjans ouders. Marischa en marinus lieten hun nieuwe hondje max zien. Nou ja, hondje? Het is een kruizing tussen een border collie en een australien keddel, dus niks jack russel...deze wordt groter hoor...Wel lief hoor zo'n speelse pup... om te knijpen!
Ook een nicht van Arjan was er even, die had hij in geen tijden meer gezien, dat was wel leuk. Ik ben nog met Nico naar de macro geweest en heb weer even wat voorraad grootverpakkingen gekocht. Ook een lekker warme fleece trui. Dus ik zit er nu warmpjes bij. Gelukkig doet hier de kachel het wel en zitten we niet in het oosten des lands. Hier hebben we helemaal niks van sneeuw, storm en weet ik het gehad. Raar om dat op het journaal te zien terwijl wij de hele dag het zonnetje hebben mogen aanschouwen. Rond een uur of 4 zijn we richting Alkmaar gereden. We gingen bij Minne en Tim eten. Het was weer heel gezellig en we hebben weer lekker gegeten. Italiaans. mmmm....
We hebben natuurlijk ook weer veel gekletst, we zijn nog steeds niet uitgepraat en gingen pas om 0.00 uur richting heerenveen. We hebben geen ernstige weersextremen onderweg gehad.

Vanochtend werd ik wakker door een lawaai en dat kwam van onze zolder, bleek. Ik had het wel eens eerder gehoord maar dit keer stopte het niet. Ik maar eens kijken, bleek dat de verwarmingsketel dit geluid veroorzaakte. Ik de stekker eruit gehaald en weer aangesloten. De ketel ging weer draaien en het geluid was weg. Maar even in de gaten houden en anders maar even bellen met onze vrienden van energie service friesland.

Vandaag lekker op de bank gelegen, tv gekeken en een beetje de was doen en Arjan moest vanmiddag naar voetballen. Heerenveen heeft 2-0 gespeeld tegen rkc. Dus das mooi.
Ik ga zo even onder de douche en dan inhaleren en sonde maken en de finale van terra incognita kijken. Dan weer naar bed. En begint de nieuwe week alweer.

Geen opmerkingen: