Sandy's statistieken

dinsdag 4 april 2006

Beauty and the beast

Zo had ik donderdag een futloze dag, vrijdag had ik eerst het ambitieuze plan om te gaan zwemmen in heerenveen. Maar toen ik het gordijn opende, bedacht ik mij direct. Wel bleef het "gigantisch veel zin" om te zwemmen voortkabbelen.
Zaterdag moest Arjan tot 12 uur werken, daarna zijn we boodschappen gaan doen. We hadden het idee om zondag weer een heerlijk brood te bakken en kochten nieuwe kant-en-klaar-mix voor witbrood.
Maar goed met dat idee gingen we eerst eten en toen naar Leeuwarden. In de harmonie gingen we naar Beauty and the beast. We zijn altijd ruim op tijd want dan drinken we nog thee en koffie vooraf. Gezellig toch?
Normaal is het nog erg rustig als we aankomen en kunnen we met gemak de auto op de invalidenparkeerplaats naast de ingang parkeren. Dit keer dus niet. We hebben hem onder de luifel gezet, nog iets dichter bij de deur. Ja, ik was weer een koningin. Wij mogen ook onze jassen vlak bij de ingang, in de gardarobe hangen. Normaal moet je ze beneden in de kelder kwijt, je loopt dan een trap af en aan de andere kant moet je weer een trap op, nou dat doen wij dus nooit meer. Wij maken gebruike van de invalidengardarobe. Lekker makkelijk. Wij staan bijna nooit in de rij...


We hadden gelukkig nog wel een tafeltje te pakken alleen was ik meteen al een stoek kwijt aan een vrouw die stoelen voor haar hele familie ging verzamelen, overal legde ze dingen op, ehm, how desperate...Maar goed Arjan kon nog wel zitten want als ze die stoel ook had gepakt dan had ik er desnoods aan gaan hangen, hahaha, tuurlijk niet!
Toen we naar de lift gingen, dachten we nog even aan wat er gebeurde toen we daar met acda en de munnik ook liepen. We zaten toen ook op het balkon. We wisten toen nog niet waar de lift was en hadden de verkeerde deur, stonden we bij de kleedkamers van acda en de munnik! Gaaf...
Diederik van vleuten stond zijn overhemd te strijken en paul de munnik kwam net erbij staan. Hebben we even gevraagd waar de lift was...geinig he...
Dus we hadden hoop dat we "iets" zouden zien, natuurlijk...Ik had al gezegd dat de echte hoofdrollers en vast niet zaten, die pakken kunnen daar niet door de deuren...Het orkest zat er wel! en een paar meisjes van het enbsamble liepen daar rond...
Toen de liftdeuren open gingen stond BEN CRAMER daar. We zeiden hem goedendag en hij vroeg welke verdieping we zaten want hij was de weg kwijt. Er kwamen nog wat andere "invaliden op krukken" bij ons de lift in. Op de eerste verdieping ging Ben eruit, daar zag je allemaal pruiken op de gang staan...Toch nog weer wat extra's gezien, haha.
Ik vond het wel weer heel mooi, dat kunnen ze wel hoor. Het was het geld wel waard.

Toen we weer thuis waren, hebben we de broodmachine aangezet. Om 10 uur s'ochtends hadden we weer heerlijk warm, vers brood. Dat was de bedoeling. Toen ik om half 9 beneden kwam en in de machine keek, zag ik dat het niet goed gemixt was....ik in het boekje kijken bij bakcyclus, er is het laatste uur geen kneden meer....oei. Er stond in dat er waarschijnlijk te weinig water in gedaan was...
Bleek dat het pak 1 kilo meel bevat maar Arjan dacht 500 gr. Dus had hij het hele pak erin gedaan en dus te weinig water....We hadden 2 broden kunnen bakken....Jammer joh, moesten we toch nog brood uit de vriezer halen.

Maandagavond heb ik weer geschilderd. Het was de laatste les van dit seizoen. Jammer want wat moet ik nu in het vervolg op maandagavond doen??? Haha. Vanochtend was ik even het dorp ingegaan om een kadootje te kopen voor mijn moeder en daarna naar de fysio. Mamaj is maandag jarig en we gaan het weekend daar naar toe. Vandaag komt daar het zuurstof als het goed is.

Woensdag heb ik ook voor dit seizoen de laatste boetseerles. Hopelijk krijg ik de mal van mijn beeld eraf en kan ik het klei eruit halen. Verder moet ik donderdag naar de transplantatie arts voor controle en Arjan heeft vrij genomen want hij wilde wel weer een keertje mee. Hij heeft ook vrijdag vrij. Ik heb dan 's ochtends een vergadering van het internetcafé en 's middags ga ik echt zwemmen in heerenveen. De donderdag erna begin ik ook weer in wolvega want ik merk toch dat mijn spierkracht enorm is afgenomen en dat probeer ik met twee keer in de week te zwemmen weer wat op te vijzelen. Het wordt nu ook wel mooier weer...hoop ik.

Geen opmerkingen: