Sandy's statistieken

donderdag 4 mei 2006

Weekendje weg

Vanavond gaan we naar Tilburg toe. Het zuurstof is afgelopen dinsdag bijgevuld, dus hoef ik mij daar geen zorgen over te maken. Vanochtend vroeg op gestaan omdat ik al om half 10 moest zwemmen. Eerst inhaleren en intussen de woonkamer een beetje opruimen en alles wat mee moet in het krat zetten. Ik neem altijd een krat met medicatie mee want dat is toch handiger. Hij staat in de keuken en als ik weer iets tegen kom, dan mik ik dat er weer bij...zo hoop ik niks te vergeten, maar mijzelf kennende...er is altijd wel iets dat ik vergeet.

Maar goed, het zwemmen was wel zwaar maar heel lekker met dit weer natuurlijk. Ik heb meteen toen ik thuis kwam de wasmachine aangezet. Ik ga zo even de kleren die we mee willen nemen in de tassen doen. Nu geen truien maar een korte broek. Arjan had gisteren alles al klaargelegd zag ik, want ik weet ook niet altijd wat hij aan wil...

Gelukkig!! Heerenveen heeft de UEFA CUP ronde gehaald.... Ze wonnen met 5-0 van Twente.

Hier nog even een foto van mijn pony's... Op hobbydoos.nl kun je nog meer patronen vinden van allerlei leuke dingen om te handwerken. Zie ook de link in de sidebar.

Prettig weekend!

Geen opmerkingen: