Sandy's statistieken

donderdag 8 juni 2006

's Nachts wakker maar wel eindelijk zon!

Vandaag is het dan eindelijk zover...ik heb in de zon gezeten in de tuin. Niet zolang hoor want ik werd al aardig rood en warm.
Wel ik heb weer een nieuw probleem. Ik slaap weer eens slecht. Ik word om klokslag 3 uur wakker. Ik kan dan niet meer liggen want mijn neus zit dan helemaal dicht en als ik zit dan gaat het wel maar zodra ik ga liggen, lijkt het of ik geen lucht krijg. Ja, dat is weer drama. Ik had eergisteren nacht dormosan van dr vogel genomen, dat had ik gekocht toen ik twee jaar geleden ook niet kon slapen. Ik dacht dat het wel zou helpen...nja, kon ik niet in slaap komen, jeetje....lag ik tot een uur of drie wakker. Ik heb wel tot half 6 geslapen maar heel lichtjes. Ik was gisteren wel gebroken. Dus dat spul spoel ik maar door het toilet, heb de hele dag hoofdpijn gehad gisteren. Vannacht werd ik om half 4 wakker, een half uurtje later welliswaar maar nog wel een te kort nachtje gehad. Ik ben maar naar beneden gegaan en heb lekker thee gedronken. De televisie maar aangezet en ben toen op de bank in slaap gevallen. Ik werd wakker toen Arjan de krant al uit had en wegging naar het werk. Ik heb me toen maar aangekleed en me klaar gemaakt voor het zwemmen. Om kwart voor 9 ben ik eerst gaan tanken en ik was de eerste in het zwembad. Het water was erg lekker en ik heb eigenlijk niet zoveel gezwommen maar veel gepraat met de anderen. Het was zomaar 10 uur en dan moeten we alweer stoppen.
Ik had met de koffie de H-eigenwijzer voor iedereen mee. Die had ik gisteren opgehaald bij de copieerderij. Bij het sporten heb ik ze gisteravond afgegeven en toen ik net weg zou gaan, kreeg ik een hypo. Dat voelt niet zo fijn maar gelukkig hielp het druivensuikertje wel snel.

Met pinksteren hebben we in de tuin gewerkt. Arjan heeft de borders aangepakt en ik heb onkruid tussen de tegels verwijderd. Toen ik zondag ermee bezig was, stonden mijn ouders ineens in de tuin. Gezellig en onverwachts was dat!. Ze zouden maandag pas komen voor de pinkstermarkt in oudeschoot maar als je laat komt is het te druk. Om 10 uur waren we er dan ook. Het was wel erg druk al. Soms konden we er met de rolstoel moeilijk langs komen. Op het einde zijn we nog even naar mijn oom entante geweest, die hadden koffie enz in het gebouwtje wat ze beheren. Daar was het wel aardig druk. We zijn ook nog even naar Bos en Tuin geweest en hebben het een en ander gekocht tegen slakken en mieren.
Toen we weer thuis waren, hebben we in de voortuin het onkruid ook nog tussen de tegels weggehaald. Om half 4 zei papa dat ie weer naar huis wilde en zo ze kwamen, zo gingen ze ook onverwachts weer naar huis. Arjan en ik hebben dan maar saampjes nasi gegeten.

Morgen weer lekker genieten van het mooie weer, wachten op hoekloos. En dan om half 5 weer zwemmen...heb er wel zin in.

Geen opmerkingen: