Sandy's statistieken

woensdag 19 juli 2006

scootmobielen en zwemmen

Deze week heeft Arjan vrij. Hij mazzelt met het mooie weer! Gisteren hebben we er erg van genoten. 's ochtends ben ik eerst met de scootmobiel naar de fysio geweest. Voor de eerste keer echt het centrum in. Over dewinkelstraat gescheurd. Echt grappig. Heel veel mensen groeten je ook! Die zijn zeker blij voor me dat ik er ook op uit kan. Misschien zit ik er wel heel erg blij op! haha. Ik moest wel even opletten met fietsers. Die gaan me aan alle kanten voorbij. Ik ben niet gewend om op het fietspad te rijden. Zit normaal altijd veilig in de auto, nou ja, veilig???

Toen ik weer thuis kwam, zat Arjan buiten samen met Macy. Ik had mijn scootmobiel buiten laten staan want we zouden gaan lunchen in het bos. Arjan op de fiets en ik natuurlijk op de scootmobiel. Hebben we even getest hoe hard ie kan. Arjan kan niet voluit fietsen want dat hou ik niet bij. Maar het was geinig. We hebben een uitsmijter gegeten op het terras van hotel Tjaarda in Oranjewoud. Er zaten nogal wat zakenmensen een zakenlunch te houden. Een hoog aardappel-in-de-keel gehalte! Kom ik aan met mijn scoot!

We zijn via de prins berhard laan terug gereden. Daar staan mooie huisjes zeg. Was er wel eens met de auto langs gereden maar nu kon ik ze echt rustig bekijken. Leuk om alles van een andere kant te kunnen zien. Het was lekker warm trouwens en de zon brandde goed. Ik ben niet meer zo witjes als voor dit weekend! haha. Toen we weer op stee waren, heb ik een slaapje gedaan op de bank en Arjan heeft de tour de france zitten kijken. Het was in de tuin veel te warm, zo'n 34 graden. Dan kook je weg hier achter. Maandag had arjan het nieuwe zwembadje, wat we een paar weken geleden hadden gekocht bij action, neergezet. Die andere was te groot en er zat te veel water in zodat het water niet snel opwarmt en het te koud blijft. Je hebt nu verwarming ervoor maar dat is nogal een stroomvreter! Dit badje is precies goed, wel groot maar minder water ongeveer 40 cm. De zon kan dat lekker opwarmen en het was gisteren zo'n 31 graden.

Rond etenstijd hebben we de barbeque aangezet en aten we een filetlapje, worstjes en kippenvleugeltje. Daarna zijn we even het badje in gegaan. Heerlijk, gelijk afgekoeld! Toen hebben we tot half elf buiten gezeten en daarna nog even journaal gekeken en toen naar bed. Wat een hitte in de slaapkamer. Gelukkig hebben we een ventilator. Die kon wel op twee.

Ik zou nog wat foto's plaatsen van het zwembad maar het lukt niet meer. Dan moet ik dat via mijn msn of webshots foto album doen. Dat komt in de loop van vandaag wel denk ik. Ik moet me even aankleden, er komen mensen zometeen tegels afhalen die we nog in het hok hadden liggen. Zijn wij ze eindelijk kwijt.

1 opmerking:

Hendrik zei

Heeft iemand misschien tips voor mij? over de beste en goedkoopste scootmobiels!