Sandy's statistieken

donderdag 14 september 2006

Dipje

De afgelopen twee dagen ben ik niet zo fit als ik zou willen. Ik heb last van de warmte en van mijn bloedsuikers. Die zijn wat aan de hoge kant. Gisteren had ik een hypo, dus ineens weer laag en vanmiddag ook opeens. Ik voelde mij belabberd en trillerig en vooral zweterig. Ook nog benauwd. Dat komt waarschijnlijk omdat het zo warm is. De vochtigheids meter geeft steeds boven de 70% aan. Alles voelt ook klam aan.
Ik ben vanochtend wel gaan zwemmen in Wolvega en ik vond het heerlijk. Ik had gisteren de korte broek maar weer opgezocht. We hadden net de kleding kast uitgeruimd en alle winterkleding wat vooraan gelegd. We hebben 4 zakken aan de weg gezet gisteren voor het leger des heils. Toen ik terug kwam van de bespreking voor het internetcafe, kwam de vrachtwagen net voorrijden. Nu weet ik dat de kleding echt door hun is opgehaald en niet door kinderen of anderen zijn gepikt.

Ik ben gisteren een beetje begonnen om mijn briefjes en notities te ordenen en te verwerken in mijn administratie. Dus hopelijk is mijn werkplekje straks weer wat netter...Ondertussen kwam ik een website tegen van de buurt waar ik ben opgegroeid, nl heerenveen-midden. Ook mijn lagere school staat erbij nl; de kempenaer en Meester C Tjeerdsma. Erg leuk om te lezen. Ik kwam op die site vanwege de sluiting van de telle. Wij als astma zwemmers, hebben al zo'n 18 jaar met z'n allen daar gezwommen en nu wordt het gesloopt. Ik heb daar 30 jaar geleden mijn zwemdiploma gehaald. Ik ga een stukje voor onze kerstkrant darover schrijven.

Heerenveen in zijn hemdje.

SC Heerenveen voetbalt nu tegen een of andere club in portugal. In de telegraaf vanochtend stond dat hun wedstrijdkleding en materiaal door transavia niet was uitgeladen en weer naar nederland is gevlogen. Wij hadden al bedacht dat ze in hun onderbroeken op het veld zouden staan en dat ze de strepen en pompebleden er op ge-bodypaint hebben... Helaas...ze hadden toch op tijd hun tenue gekregen... Ik zie de clubarts ( mijn vroegere kinderarts, dr wiersma) al in zijn onderbroekje op de bank zitten...Ik kreeg er de slappe lach van...maar god straft meteen en gaf me een enorme hoestbui.... en bedankt!

Ik ga morgenmiddag weer zwemmen, en hopen dat mijn suikers een beetje beter blijven. Ik heb nu de reserve pomp ook al in huis. Dus ik zou kunnen starten.

Geen opmerkingen: