Sandy's statistieken

maandag 18 september 2006

Weer uit het dipje

Ik voelde mij de hele week niet fit. Ik heb wel redelijk hoge bloedsuikers en steeds rugpijn, zo erg dat ik echt op bed moet gaan liggen. Ik heb een ibuprofen genomen en dat hielp wel. Ik heb vrijdagmiddag wel gezwommen in het nieuwe zwembad. Heerlijk.

Vrijdag avond belde mijn moeder om te vertellen dat mijn beppe (=oma in het fries) in het ziekenhuis is opgenomen. Mijn beppe woont in het bejaarden huis hier om de hoek. Ze hield al een tijdje ernstig vocht vast en zat op vochtbeperking. Ze heeft ook diabetes, ze is erg doof en kan bijna niet meer lopen. Nu was dit allemaal verergerd en moest ze naar het ziekenhuis. Ze had vocht achter de longen en een longontsteking. Het was even afwachten of de medicatie wat gaat doen, of ze weer opknapt of dat dit het einde betekend.
Zaterdag kwamen mijn ouders en ben ik met ze mee gegaan naar het ziekenhuis. Mijn tante zat er ook al en ze vond dat beppe er al wat beter bij lag. Ze was ook weer wakker en had een goede nacht gehad. Waarschijnlijk helpt de antibiotica die ze krijgt. Misschien krabbelt ze er toch weer bovenop. Het probleem is dat ze misschien naar een verzorgingstehuis moet omdat ze te veel verzorging moet hebben en die kunnen ze haar niet geven in het bejaarden huis. Ze heeft al de hoogste zorg daar maar dat is niet genoeg.
We moeten maar even afwachten hoe dit af gaat lopen.

Zondag was een rustig dagje, beetje in de pyjama gelopen. Arjan moest om half 2 naar het voetballen en ik heb mij bezig gehouden met de was. Verder hebben we niet veel gedaan. Leuke foto he! Ze nachthemd en zonnebril heb ik geerfd van mijn pleeg oma uit amerika.

Vanavond mag ik mij weer bij het schilderen melden. Ik ga zo even lunchen en even slapen anders hou ik het vanavond niet vol. Ik zat erover te denken om het naar de middag te verschuiven maar dan moet ik naar een andere leraar en dat vind ik nou niet zo leuk. Ik heb er best zin in maar ik heb het eigenlijk nog net iets te druk. Maar goed. Ik zal es moeten bedenken wat ik ga schilderen, heb in de vakantie geen schilderspullen aangeraakt. Ze staan er nog precies zoals ik ze daar in maart heb neergezet... ohh!

Geen opmerkingen: