Sandy's statistieken

dinsdag 6 februari 2007

Dagelijkse update

Vanaf vandaag zal de frequentie van update's over sandy langzaam minder worden, ik zal zeker 1 x perdag een update verzorgen maar sinds sandy op D3 is hebben wij ook bezoektijden en deze zijn van 15.00 tot 20.00 uur.
Vanavond hebben we dus ook tot 20.00 uur bij haar gezeten en hebben rustig met haar de afgelopen dagen kunnen bespreken je merkt aan sandy dat ze nog niet alles weet en onthoudt soms vraagt ze dingen dubbel. ik heb ook vanmiddag alle e-mails voor haar geprint en die met haar doorgenomen.
Toen wij vanmorgen na het bezoek aan sandy naar heerenveen zijn gegaan wisten we bij terugkomst niet of ze al op d3 zou zijn dus ik heb onderweg even gebeld met de ic kamer van sandy maar daar kreeg ik een dame aan de lijn die zei dat de kamer leeg was, toen wist ik genoeg maar dat snapte de vrouw aan de andere kant van de lijn niet helemaal goed en vroeg toen erg bezorgt wie zoekt U dan. Ik heb haar toen uitgelegd dat de patient dan verplaatst is naar een andere afdeling. Die vrouw zal wel gedacht hebben

Na het lezen van de emails en de berichten in het gastenboek is er een nieuw infuus geplaatst een van de infuusen die er sinds de operatie inzaten functioneerde niet goed, waardoor haar arm dik werd.

Morgen zullen de artsen verder zien en zullen we zien welke slang er dan weer weg is.

Namens sandy moet ik iedereen hartelijk bedanken voor de lieve,lieve steunbeteugingen
het doet haar erg goed en als ze straks weer zelf achter haar pc kruipt zal ze er zeker op terug komen

groetjes arjan

Geen opmerkingen: