Sandy's statistieken

donderdag 8 februari 2007

Sandy is weer terug op de afdeling

Goedenavond,
Om half 5 kregen we het verlossende telefoontje dat de ingreep geslaagd was en het vermiste gaasje verwijderd is.
Sandy heeft daarna kort uitgeslapen op de ok en is daarna direct terug gebracht naar de verpleegafdeling, de anastesist heeft kort verteld dat alles naar wens was verlopen en dat sandy weer bij was. tevens vertelde hij dat de haarnetjes en mondkapjes klaarlagen op de kamer. Dit begrepen we even niet maar goed als het nu noodzakelijk is om een mondkapje te dragen en zo'n mutsje dan doe ik dat.
Bij de kamer van sandy was de verpleegster druk bezig om alle infuuspalen weer aan te sluiten zonder enige bescherming en ik dacht waarom wij dan wel. Blijkt nu sandy was bijgekomen in de ok na operatie en dat ze haar haarnetje wel wou houden als souvenier toen heeft ze meerdere souveniers meegekregen.
Wat mij erg meevalt is de bescherming tegen bacterieen. Op de Ic moesten we wel een mondkapje dragen,handschoenen en een schort, Op de verpleegafdeling is dat alles niet noodzakelijk hier desinfecteren we onze handen en that's it . Behalve bij verkoudheid van bezoek is het noodzakelijk een mondkapje te dragen.
Morgen begint weer een nieuwe dag opweg naar herstel en hopelijk zonder al te veel hobbels.

groetjes arjan

Geen opmerkingen: