Sandy's statistieken

dinsdag 6 februari 2007

Geen uitzending gemist !!

Goedenmorgen,
Met Sandy gaat het goed zoals ik gisteren al schreef heeft ze gisteren al thee gehad en was ze goed te spreken. Mijn verbazing was nog groter toen we na het diner weer bij sandy kwamen en mevrouw daar rustig de bold en the beautiful zat te kijken want daar wil ze geen aflevering van missen.
Rond 21.00 uur hebben we haar alleen met de verpleegster gelaten die haar even zou gaan opfrissen je zag op haar voorhoofd de zout bergjes zitten.
Sandy heeft een goede nacht gehad en in het verloop van de nacht zijn er diverse medicaties afgebouwd en verwijdert ook is een eerste waakinfuus er uit gehaald, Sandy Houdinie bevrijd zich langzaam maar zeker van al haar slangen.
Vanmorgen is de afdelingsarts geweest en heeft afscheid van haar genomen want als er plek is zal sandy vandaag verhuizen naar d3.
Tijdens ons bezoek is er weer een slang verwijderd en wel die van de zuurstof.Sandy heeft nu geen extra zuurstof meer en voor het eerst sinds febr 2004 is ze verlost van haar zuurstof brilletje.
Wij (arjan,malein en sipke) hebben vanochtend onze kamer in het slaaphuis verlaten om weer vanuit Heerenveen verder te gaan.

Als vanmiddag bekend is op welke kamer ze ligt zal ik hier het adres vermelden

groetjes

Geen opmerkingen: