Sandy's statistieken

vrijdag 9 februari 2007

The day after

Sandy heeft een slechte nacht gehad, ze kreeg toch wel wat meer pijn op de borst en kon ook geen lekkere houding in bed vinden.Pas nadat vanmorgen er weer iets meer pijnbestrijding is gegeven en er een paracetamol was toegediend ging het gestaag beter. De afgelopen anderhalve dag is sandy nuchter geweest dwz geen drinken en eten ivm de tweede operatie hierdoor zal ze ook wel iets verzwakt zijn nadat vanmiddag de sonde weer was aangezet en ze eindelijk een lekkere lighouding had is ze dan ook in slaap gevallen.
Na een uurtje te hebben geslapen zag je al dat ze een stuk frisser uit de ogen keek. Sinds vandaag hebben we ook aan de lijve ondervonden dat de darmen goed werken.
Sinds vanmiddag is ook weer even de zuurstof aangesloten omdat rond 12 uur de saturatie gedaald was vermoedelijk had dit ook te maken dat ze een beetje verzwakt was.
Vandaag even een gesprek gehad met de transplantatie verpleegkundige deze was heel erg tevreden en denkt dat morgen of zondag al 2 van de 4 drains verwijderd kunnen worden.

we zullen morgen weer zien

Geen opmerkingen: