Sandy's statistieken

vrijdag 14 maart 2008

13 maart maar overslaan

Gisteren weer naar shiatsu geweest en het was weer lekker ontspannen, Ze heeft aan mijn maag en darmen gewerkt. Volgende week weer omdat twee weken er tussen toch te lang is. Daarna ben ik nog even bij Arjan op het werk geweest en heb daar mijn ontbijtje gegeten. Tegen 12 uur was ik thuis en had mama en papa geprobeerd te bellen maar ze waren er niet.
Even later belde mama dat ze met papa in het ziekenhuis zaten op de spoed eisende hulp. Papa moest naar de huisarts en daar kreeg ie weer hartkloppingen en dat had ie al een paar keer eerder gehad maar elke keer ging het vanzelf weer weg. De huisarts heeft hem met spoed naar de cardioloog gestuurd en daar zaten ze op de bloeduitslagen te wachten. Ze zou me wel bellen als ze wist wat er ging gebeuren.

Intussen arjan maar gebeld en die zei als het moet breng ik je wel naar tilburg.
Mama belde weer en papa moest toch opgenomen worden. Hij heeft een roesje gekregen en ze hebben tot drie keer toe geprobeerd om zijn hart een stoot te geven maar het hielp niks. Toen moest ie blijven en ze zouden het vandaag weer proberen als het nodig zou zijn. Ik heb toen arjan gebeld en hij is gelijk gekomen en heeft mij naar mama gebracht. We waren hier om 17 uur en hebben wat gegeten en om 7 uur was het bezoek uur tot 8 uur.
Het is raar om op visite te gaan, meestal komen ze bij mij, hele omgekeerde wereld. Papa was er erg lakoniek over en zei dat hij helemaal niet hier hoefde te blijven wat hem betreft. Maar ja, ze houden je daar niet voor de lol natuurlijk. Zijn hartslag was nu weer rustig want hij had medicijnen gekregen. Hij loopt met zo'n kastje dat zijn hartslag registreerd. En hij heeft een infuusje.
Mama zei dat ie eerst heel druk en onrustig was maar toen wij er waren was het wel minder. Hij zat rechtop in bed tv te kijken. Toen we weer weg gingen, ging ie weer tv kijken. Het is me toch een klein ziekenhuisje...in vergelijking wat ik gewend ben, haha. Ze liggen er met 5 man op een kamer en heel dicht bijelkaar. Elke keer als zo'n draadje los is van de hartbewaking, komt er weer een verpleegkundige het weer goed zetten.

Ik heb papa's auto weer meegenomen want die stond nog bij de spoed eisende hulp. Mama was met de bus terug gegaan want ze rijdt niet. Arjan is meegegaan nog even en ook vrijwel direct weer naar heerenveen. Hij moet vandaag en morgenochtend werken. Hij haalt mij zaterdag weer op als papa weer naar huis mag vandaag. Hij dacht van wel maar dat hangt ervan af of ie weer hartritmestoornis heeft gehad. We hebben tot nu toe niks gehoord dus zal ie wel een rustige nacht hebben gehad.

Ik heb daar en tegen een waardeloze nacht gehad. Verschikkelijk veel pijn in mijn maagstreek. Heb mama aardig wakker gehouden, verschrikkelijk. Niks helpt, liggen zitten, kleermakerszit, hittepit, staan enz....wat een nacht. We kijken nu wat tv, en gaan vanmiddag weer op ziekenbezoek als we niks horen of ie naar huis mag.


Update 15.00 uur
Om 14 uur waren we bij papa op bezoek en hij mocht naar huis. Hij moest nog wel even wachten op de ontslagpapieren en zoals overal schijnt...duurt dat een tijdje. Ook kreeg hij allerlei afspraken mee voor volgende week en nieuwe recepten voor thuis. Hij krijgt nog een lever en gal echo om te kijken of alles niet is verstopt. Dat onderzoek heb ik ook gehad. Verder moest zijn infuus er nog uit en het hartkastje mocht er ook af. Om half 3 waren we klaar en konden we naar huis. Nu moet ie rustig aan doe nhet weekend en mag ie maandag ochtend naar de trombosedienst en dinsdag die echo, vrijdag naar de internist en in april naar de cardioloog.
Al met al is het weer een beetje rustig hier. We zullen eventjes op de bank gaan liggen en tv kijken. Ik ben wel moe na mijn nachtelijke avontuur...

Waarschijnlijk ga ik morgen weer naar huis. Arjan komt morgen wer hierheen en gaan we 's avonds weer terug naar heerenveen.

Geen opmerkingen: