Sandy's statistieken

woensdag 19 maart 2008

Nog een paar daagjes

Afgelopen dagen weer veel pijn gehad. Paar keer de dokter 's avonds laten komen maar die kon ook niet zo veel doen. Wel kreeg ik een slaaptabletje waardoor ik wel redelijk heb geslapen de afgelopen 2 nachten. Vanochtend zijn twee chirurgen geweest en die zeiden dat het mijn maag was, ze hebben niks chirurgisch kunnen ontdekken gelukkig anders hadden ze de buik moeten openhalen..... Ook nav de buikfoto die vanochtend is genomen. Ook waren de ontstekingswaarden in het bloed goed. Ik krijg nu paracetamol tegen de pijn. En ook weer colofort om te laxeren want mijn darmen zijn nog niet leeg. Ik krijg nu 2 liter ipv 1. Er is nu alweer een hele stoma zak vol gekomen en vanavond moet ik nog een liter drinken. Ze willen de darmen en maag, want die is ook weer helemaal vol, leeg maken en dan weer een duodenum sonde (naar de darm plaatsen)Ik ben nl weer 47 kg, dus weer bij nul. Dat kan natuurlijk niet.
Ik ga (waarschijnlijk) vrijdag naar huis en moet misschien colofort meenmen als het niet voldoende is geweest om de sonde te plaatsen. Maar ik ga naar het theater zaterdag en zondag dik feest vieren.

Ik weet niet wanneer ik weer wat tik..mijn laptop is nog bij mijn vader en die zou hem weer meenmen op zondag. Het ding was gecrashed...Dusm oet ik steeds naar beneden en dat is nu iets te veel eigenlijk want ik moet om de haverklap zitten vanwege mijn buikpijnaanvallen.

Geen opmerkingen: