Sandy's statistieken

dinsdag 13 mei 2008

Prachtig pinksterweekend

Ik heb de afgelopen dagen enorm van het mooie weer kunnen genieten. Heb geen last meer van buikpijnen enz dus het gaat bijzonder naar tevredenheid. Ik zit nu nog wel aan de sondevoeding maar eerdaags is dat ook klaar...Geleidelijk afbouwen lijkt me beter dan abrupt stoppen.
Zaterdag hebben we weer wat boodschappen moeten halen, hebben we plantjes, ja nog meer, gekocht en ben ik op de fiets het dorp in gegaan. Ik heb bij Xenos een platte opbergbox gekocht met deksel waarin we nu kattenbakvulling hebben zitten en die buiten staat. Macy weigert nl in ee tuin haar behoefte te doen en nu kan ze het op deze (poep)doos doen. Anders moeten we haar grote bak naar buiten zetten. Daarin zijn we dan weer wat te lui!!

Verder zijn we 's avonds een eindje om gaan fietsen, naar haskerhorne waar mijn tante woont. We hebben ongeveer 20 km gefietst volgens arjan. Hij dacht dat ik het niet zou redden maar toch wel.Ik fiets alleen een beetje langzaam doordat mijn benen snel verzuren. We waren ongeveeer voor 22 uur terug en kon ik mijn pillen weer nemen.

Zondag zijn we naar aquazoo in leeuwarden geweest met Lydia, Jan en de kinderen. Het park is begonnen als otteropvang maar breidt zich zo langzamerhand uit tot een leuke, niet al te grote dierentuin. Wij hebben ons erg vermaakt. Ik heb alleen geen foto's kunnen maken want het kaartje zat nog in de computer ipv in de camera zelf..duhhh. Lydia heeft toch leuke foto's gemaakt op deze site: picasa

We waren om ongeveer 16 uur thuis en vielen gelijk op de bank in slaap. Ik was best wel moe, de hele dag gelopen en de avond ervoor natuurlijk flink gefietst. Net na zevenen werd ik wakker en een kwartier later stonden mijn ouders al voor de deur. Hebben we gezellig tv gekeken en lekker zitten kletsen. Om 12 uur zijn we naar bed gegaan en arjan en papa gingen later. Papa heeft iets van 5 minuten boven gelegen en kreeg toen weer zo'n aanval en is toen op de bank beneden verder gaan slapen.
Om half 8 was ik wakker en ben ik alvast wat voorbereidingen gaan doen voor een schilderijtje. Ik had bedacht om voor mijn shiatsu therapeute iets te maken. Morgen maak ik er een foto van. Ik heb het net afgemaakt.

Om half 10 kwamen arjans ouders ook en hebben we in de tuin ontbeten. Daarna zijn we naar de pinkstermarkt gegaan in oudeschoot, heerenveen zuid. Het was behoorlijk warm maar lang zo druk niet als voorgaande jaren. we hebben deze keer helemaal niks gekocht, zelfs geen plantjes. We zijn ook even bij 't centrum geweest, bij mijn oom en daar kwamen we papa's neef en nicht tegen. Daar hebben we heel gezellig een flinke tijd mee zitten praten. Best leuk, zo'n familie reunie!

Toen we naar huis gingen, zijn arjan en ik met zijn ouders nog even naar bos en tuin gegaan. We moesten nog planten hebben voor een grote pot. Die hebben we van nico gehad. Erg leuk geworden die pot. Vrder toen we weer thuis waren, was mama de sate aan het rijgen en heb ik de plantejes in de pot gedaan. Papa ging naar de praxis voor een nieuwe gasslang voor hun fornuis. Bleek dat hub slang poreus was en mama rook steeds gas en later hoorden ze het ook sissen. Later ging nico ook nog even naar praxis maar kon niet echt slagen.

Toen wij klaar waren zijn we nog even naar de garage gelopen om de vouwwagen uit te zetten. We wilden nl foto's maken want hij komt op marktplaats. We hebben hem al heeeeel lang maar zijn er nooit mee wezen kamperen. Ook neemt ie erg veel plaats in, in de garage en we willen hem gewoon kwijt.

Toen we allemaal weer op nr 28 waren, ging de barbeque aan en de sate op het vuur. We hebben heerliljk gesmuld...Er was nog over, dus hebben we vandaag weer sate geroosterd. Vanochtend moest ik naar usg restart een reinteragtie bureau. Ik heb daar een kennismakingsgesprek gehad en ik moet een Indivuduele reintratie overeenkomst (IRO) aanvragen bij de uvw omdat ik een wajong uitkering heb. Als ik toestemming krijg dan mag ik zelf een bureau kiezen die mij helpt om passen werk te zoeken. Ik heb al een bureau gevonden natuurlijk maarn u nog toestemming en dat kan weer 6 weken duren. Maar ik heb geen haast, ik wil leuk werk vinden, niet al te veel uren en dan ook gelijk maar volgens de uwv regels. Ik vond het een goed gesprek, kijken we wat mijn (nieuwe) arbeidsdeskundige vindt. Ik wist helemaal niet wie ik had, zij kon mij dat wel vertellen, haha!

Tegen 11 uur was ik weer thuis en heb ik de was weer aan de droogmolen gehangen en de volgende was in de machine gedaan. Toen wat telefoontjes gepleegd en een ei gebakken. Ook kon ik de tweede was nog ophangen en toen moest ik naar het internetcafe om les te geven. De chinese dame die ik les geef, kwam niet opdagen. De anderen heb ik toen lesgegeven en er kwam ook een nieuwe dame die wat meer van word wilde weten en daar ben ik volgens Betty erg goed in..haha! Vorige week heb ik die chinese dame geleerd hoe je plaatjes in een word doc kunt zetten, vandaar.

Om half 4 gaan de cursisten weg en hebben we nog wat nagepraat. Ik was pas om 17 uur thuis. Heb ik de was weer binnen gehaald. Oh heerlijk he, zon gedraagde was, gevouwen in de kast. Inmiddels kwam arjan ook weer binnen zeilen en hebben we de sate soldaat gemaakt. Het was al wat sneller fris buiten dus zijn we na het eten tv gaan kijken en ik ben in slaap gevallen. Om 21 uur ben ik dan aan mijn schilderijtje begonnen en om 22 uur heb ik mijn sonde aangesloten en mijn pillen ingenomen. Toen weer even geschilderd. Het is af. Morgen maak ik een foto en zet ik hem in de vernis. Dan gaat ie mee naar shiatsu. Hoop dat mirjam het leuk zal vinden.

Ik ga nu lekker slapen, Zal morgen wat foto's plaatsen, en ook de vouwwagen op marktplaats zetten. Tenminste, dat is wel de bedoeling...

Geen opmerkingen: