Sandy's statistieken

zaterdag 14 juni 2008

Bijna een weekje weer thuis

Het is toch weer heel erg fijn als je thuis komt. Ondanks dat er wat meer rommel ligt dan toen je weg ging. De poes leeft dan haar eigen leven en maakt er soms een zooitje van. En arjan heeft niet zo veel zin om op te ruimen als ie eerst een hele dag heeft gewerkt en dan gelijk bij mij op visite komt en dan pas tegen 8 uur thuis is.
Ik begrijp het ook wel, maar het is altijd een beetje een tegenvaller. Ik moet dan ook gelijk de was doen, die ik weer had verzameld daar in het ziekenhuis, maar goed, ik ben nu gelukkig capabel om het zelf te kunnen doen en dat is een groot goed. Voor de transplantatie kostte het mij grote moeite maar nu draai ik mijn hand er niet voor om...Heerlijk.

Dinsdag heb ik eigenlijk de hele dag op de bank en in bed gelegen. Ik heb zelfs mijn computerles in het internetcafe moeten afzeggen want ik had toch weer buikpijn. Ik heb wel een beetje de regel theorie voor mijn golf examen geleerd.

Woensdag moest ik om 11 uur naar mijn shiatsu therapeute, de strijker volgens mijn schoonvader. Ik had toen ik bij haar kwam wel weer flinke pijn in mijn buik. Ze heeft weer flink haar best gedaan en tot lang in de middag had ik geen pijn en ging het wel redelijk goed, kon weinig eten maar heb wel wat dingen gedaan die ik nog moest doen voor het astma fonds. 's avonds moest ik naar golf regel theorie en we waren gelukkig om half 10 klaar, want ik had toch wel weer buikpijn.

Donderdag zijn wij als rayon bestuurders van het astma fonds mee gegaan met de bootreis van de VbbA/LCP. Deze organisatie doet veel aan lotgenoten contact voor mensen met astma en copd. In december gaat het astma fonds fuseren met hun. Daarom mochten we mee om kennis te maken met alles wat zij doen. We hadden heel mooi weer, toch nog. We vaarden vanuit drachten naar earnewouden alwaar we diner aan boord kregen. Daarna hebben we nog een uurtje gewandeld in earnewoude zelf. We hebben het quiltwinkeltje bezocht en het kokelhûs, wat een oudheidskamer/woonhuisje/museum is. Erg leuk om te bekijken. Daar houd ik wel van.

Na het eten had ik toch weer flinke krampen en heb ik even onderuit kunnen liggen. Om half 7 was ik weer terug bij arjan. Ik ben gelijk op de bank gaan liggen en heb wat flarden van het voetbal gezien.

Vrijdag was een goede dag. Ik heb wel rustig aan gedaan, veel op de bank gelegen, tv gekeken en kon weer redelijk eten. Om 15 uur ben ik gaan zwemmen en iedereen was blij dat ik er weer eens was. Ik kwam Marco's zus tegen en Mirjam Harmelink waarmee ik op de havo zat. Hun beide kinderen moesten zwemmen. Grappig he, Als ik mijn oude klasgenoten tegen kom, hebben ze bijna allemaal kinderen. Nu ben ik wel zo nuchter dat ik het leuk voor ze vind, en zelf vind ik het helemaal niet erg dat er voor mij geen kinderen in zitten. Ik merk wel dat sommigen voorzichtig zijn met de vraag of ik ook kinderen heb. Maar goed.
Het zwemmen is erg goed gegaan en ik heb er weer van genoten, heerlijk in het water dobberen en tegelijk aan de conditie werken.

Thuisgekomen, met arjan gegeten en toen plat op de bank voor de tv natuurlijk. Ik kreeg helaas toch weer last van mijn buik maar niet zo heel erg. Het is erg leuk om voetbal te kijken als ze zo goed spelen en natuurlijk WINNEN. In onze buurt is de oranje koorts helemaal doorgebroken. De kwartelstraat is helemaal oranje..Wij hebben maar een oranje vlagje aan het balkon gehangen, that's it...Maar wel mooi natuurlijk!Vandaag begon eerst wel aardig. Ik bleef wat in bed liggen en keek ER op sbs6 tot half 10, tegenwoordig elke werkdag ook 's ochtends en blijkt dus ook op zaterdag. Toen dat was afgelopen zou ik naar beneden om mijn pillen in te nemen, deed dat ook maar kreeg toen weer pijn. Bah...
We gingen boodschappen doen en in de winkel kreeg ik toch echt weer veel pijn. Nog even geld gepint, dan hoef ik de week niet het huis uit als ik evt pijn heb...en thuisgekomen vond arjan het welletjes en maakte weer een liter colofort klaar en om 15 uur, drie uur nadat ik het had opgedronken begon de ontlasting op gang te komen.
Drie zakken zijn er inmiddels uit maar ik ben nu wel een beetje raar, gevoelige buik en ben nu eigenlijk in bed aan het liggen, voetbal kijken. Poes kwam gezellig bij me liggen, dat maakt het allemaal toch weer wat aangenamer.

Geen opmerkingen: