Sandy's statistieken

dinsdag 17 juni 2008

Weer wat beter en APK

Zondag zijn we naar Daniels verjaardag geweest in Assen. Het was een leuke middag en we hebben ook nog buiten kunnen zitten al vond ik het wel koud als de zon weg was. We zijn er blijven eten en keken nog de foto's van Jan toen hij in de VS was. Hij had een congres in Las Vegas...tjee als ik die foto's zie dan zou ik gelijk weer heen willen gaan, echt. Moeten we maar even flink sparen.

Verder had ik maandagochtend wel weer buikpijn toen Margriet hier was. Ik moest toen in eens heel erg veel overgeven. Dat heeft enorm geholpen. De buikpijn was gelijk weg en bleef ook lange tijd weg. 's Middags ben ik met Margriet en haar moeder even het centrum ingegaan. We moesten allemaal nog wat spullen kopen. Ik een kadootje, nieuwe boxershort-onderbroeken, knijpers (de oude knijpers springen je om de oren en zijn dan ook gelijk kapot)en ik heb ook nog een reiswaterkoker gekocht voor in Bulgarije. Ik ben al weer van alles aan het verzamelen en ik heb ook de koffers al achter de schutting op zolder weggehaald. Ik zet mijn koffer alvast beneden want dan kan ik er al wat dingen in doen die speciaal voor de vakantie zijn. Ik heb al extra stoma spullen in huis, extra medicaties enz enz.
Ik was gisteren tegen 15 uur weer thuis en heb ik even op de bank gelegen, tv kijken. Na het eten hebben we weer voetbal gekeken enz enz.

Vannacht had ik toch wel weer pijn en heb ik maar uitgeslapen althans tot half 9. En Ja hoor... geen ER meer in de ochtend. tssss, schrijf ik er net over. Nu heb ik het om 18 uur gekeken, lastige tijd want arjan wil altijd journaal zien. Maar goed, een beetje water bij de wijn doen he!

Vanochtend heb ik de was gestreken, die had ik gisteren buiten hangen maar toen begon het te regenen en dus hing het weer binnen. Maar alles is weer in de kast..fijn hoor.
Ik heb lekker buiten door gebracht vandaag. Ik heb het onkruid in de steeg tegen ons schuurtje weggehaald en in de voortuin alle onkruid tussen de tegels verwijderd. Ik was er moe van, haha. Toen heb ik gegeten en in de hangmat geleden met poes. Ik had om half 2 een verrassing voor haar...We gingen naar de dierenarts. Ze moest weer voor de APK. Prikje gehad, weer 41 euro. Tja dat krijg je als je een huisdier neemt.

Ik wil een hondje en ik heb er misschien eentje gevonden...ehm, ze willen hem snel kwijt maar ik wil eerst met vakantie, dus heb ik gezegd als ze hem na 14 juli nog hebben en ik vind hem wat, dan neem ik hem over.
Zal wel niet, de dame die hem kwijt moet heeft ms en kan niet veel meer lopen, en ik nu wel haha. Daarom wil ik er een, zodat ik wel moet wandelen en dat is natuurlijk weer optimaal voor mijn conditie. (ook door weer en wind, jakkes..)
Maar goed, ik heb wel even geslapen vanmiddag, ik zat gary jenkins, de bloemenschilder bij omroep max, te kijken op on demand, maar heb het niet uitgekeken want ik ben toch lekker in slaap gevallen. Daarna ben ik even aan het computeren gegaan totdat arjan thuis kwam. Toen gekookt en daarna heb ik ER gekeken. Ook heb ik de steeg even met onkruidverdelger bespoten en ook voor nog even. Ik ging de deur uit en floep...poes mee, naar de tuin van de buren gelijk. duhhhh

Toen zat ik weer even aan de computer en nu nog...tja, wat een dag he...helemaal vermoeid en dan moet ik ook nog voetbal kijken zo meteen, maar ik sta wel tweede in onze voetbal poule!!! maar ja vandaag dan alleen. Als laatste nog even een paar foto's van de tuin(plus poes en vis verstopt zich onder waterlelie blad))


Geen opmerkingen: