Sandy's statistieken

maandag 13 april 2009

Pasen

Donderdag zijn we naar Tilburg gegaan. Om half 8 reden we weg. Bij steenwijk begon de kat al over te geven...oeffff, dat voorspelt geen goeds. Maar het viel mee, catcaddy weer schoongemaakt, krant en keukenrol weggooid en toen weer op weg. Gelukkig heeft de kat niets meer gedaan, chica is in de auto altijd lief en bijna nooit ziek...Toen we bij de afslag oosterhout van de snelweg gingen, begon mijn stoma super hard te produceren. Mijn zakje stond op knappen toen we aan kwamen. Ik gelijk rennend naar de wc. Pfff wat een opluchting!

Op goede vrijdag, 10 april was mama jarig. Ze is 59 jaar geworden. Van ons wilde ze een badmat hebben en douchegel van nivea soft cream omdat ze een heel gevoelige huid heeft. 's ochtends zijn we met papa naar hornbach geweest waar we een orchidee voor mama hebben gekocht, wat nieuwe schilderskwasten, potgrond en een vochtvreet blok voor in de kast onder de trap. Daar is het mega vochtig en het is er zo muf. We hebben naar aanbiedingen van laminaat gekeken. Ik had donderdag nl latex verf gekocht om mijn werkkamer om te toveren naar een cursuslokaaltje met twee extra computers. Ik ga nl voor mezelf beginnen met computerlessen te geven.
Maar goed, we hadden bedacht om de werkkamer om te bouwen alleen was het behang heel erg verkleurd, het ziet er niet uit. Dus heb ik verf gekocht, het was donderdag extra korting op zo'n latex witte verf emmer.
Er was bij hornbach laminaat in de aanbieding en arjans vader gaat het deze week voor ons kopen in zaandam.

Verder moest mama werken. Dus konden we allemaal kadootjes voor haar kopen. We wilden plantjes kopen maar zowel hornbach als praxis hadden niet echt wat we bedoelden. Toen zijn we maar naar wandelbos, soort groenrijk bij hun in de buurt gegaan. Daar hebben we violen en geraniums gekocht. Toen we thuis kwamen hebben papa en ik alle bloembakken die we konden vinden gevuld met de plantjes. We hebben de tuin gezellig gemaakt. Om 17.30 uur kwam mama thuis van haar werk. Ze moest met de dame in kwestie naar de paasmis...dus die was aardig gezegend.
Wij hadden intussen het eten klaar. Na het eten moest ik toch wel even slapen. Heb ik heerlijk op de bank geslapen tot dat tante joyce kwam. Ik heb met haar over de bewustwordings cursus gekletst, zij heeft ook zoiets gedaan maar dan in de vorm van yoga enz. Dat was wel leuk om te horen dat ik er niet alleen baat bij heb.

Zaterdag kwamen arjans ouders en die hadden ook allemaal plantjes meegenomen. Om 14 uur gingen wij naar onze vrienden in Chaam. Die hebben een leuk huisje op de flaasbloem. Erg gezellig was het. Hebben we weer even bijgepraat over het cf wereldje enz. Ik merk dat ik heel veel informatie over cf niet meer weet, vergeten ben. Ik zeg wel eens, ik heb geen cf meer maar mijn darmen nog wel....
Ik ben het hele inhaleren van de longmedicatie kwijt, het zit niet meer in mijn systeem, daardoor heb je er ook geen weet meer van. En de vernieuwingen gaan mij ook voorbij.
We hebben voor de eerste keer dit jaar gebarbecued...Weer erg lekker! Na 22 uur zijn we weer naar tilburg gegaan. Ik had nog wat lelietjes van dalen uit hun tuin meegeroofd. Mama wilde ze niet omdat die in de tuin woekeren...ik wil ze in de voortuin doen, dan zijn de lege stukken straks lekker gevuld met lelietjes van dalen...hihi.
Zondag hebben we lekker een paasontbijt gehad. Met warme broodjes....heerlijk! Ik kan nu zo genieten van eten, niet meer normaal. Niemand kent mij terug... Mijn eetpatroon is nu echt super anders dan vroeger. Ik vind het nu echt plezierig om te eten.
Om 14 uur gingen we naar nieuwkoop, naar arjans oom die op 10 april 65 jaar is geworden. Het was erg gezellig en wij zijn pas om 22 uur naar tilburg terug gegaan. We zijn eigenlijk gelijk naar bed gegaan. Ik was best wel moe want ik had van zaterdag op zondag met papa een brief geschreven naar Burgemeester en Wethouders en de heerenveense courant. Zaterdag kreeg ik bericht van betty dat het internetcafé is ontruimd. Nu kunnen we dinsdag de 14de geen lessen meer geven. Iedereen heeft een brief geschreven enz. Het wordt woensdag besproken in een vergadering waarbij Caleidoscoop een heel ander verhaal heeft opgehangen.
Ik begin dus daarom ook sneller dan verwacht aan mijn cursuslokaal.
Ik ga werken onder sr service het bedrijf van papa. Ik krijg twee computers erbij waar ik les mee kan geven. Vanochtend waren we best vroeg wakker. Om 11 uur zijn we weer huiswaards gegaan en we wilden de kamer helemaal leeg maken, dan kan ik dinsdag mooi gaan sausen. We zijn eigenlijk gelijk begonnen toen we thuis kwamen. Ook hebben we al twee muren geverfd. Over het behang heen, maar het leek erop dat er allemaal kreukels in kwamen, dat het behang er af zou vallen. Tot 18 uur hebben we gewerkt.
Toen hebben we maar gegeten, shoarma met rijst. Ik had het nog in de diepvries en de rijst is nu ook op. Eigenlijk hadden we wel honger, hebben om 22 uur nog brood gegeten. We hebben niks meer in huis, morgen als arjan thuis komt moeten we eerst boodschappen doen...tssss
Ik hoef morgen niet les te geven, ik ga eerst om 8.30 uur sporten en dan als ik thuis kom, lekker verder verfen enz.

Zaterdag komen mijn ouders, papa legt de computers aan,en mijn schoonvader komt het laminaat dan leggen. We hopen dan dat alles de zondag klaar is.

Al met al hebben we een paar drukke weekenden gehad, leuke dagen en best mooi weer toch!!!

Geen opmerkingen: