Sandy's statistieken

maandag 1 september 2003

Maandag morgen, eigenlijk alweer bijna middag. Ik heb uitgeslapen, want Petra, mijn hulp, heeft nog vakantie. Zij komt normaliter om kwart voor 9 al bij mij. Volgende week is ze er weer.

Zaterdag was Arjans verjaardag. Ik was al vroeg opgestaan, want ik wilde vroeg naar Santpoort. Ik moest natuurlijk nog inhaleren, spullen bij elkaar zoeken, poes eten geven enz. enz.
Ik moest ook nog tanken dus om half 9 stond ik aan de pomp. Ongeveer kwart over 10 was ik daadwerkelijk ter plaatse.
Ik had een ballon van Bassie en Adriaan na gemaakt en dat was nog een symbolisch cadeau. Ik had nog een boekje gekocht en dat heet 'waarom mannen om te lachen zijn". Er staat bijv in: Als vrouwen mochten beslissen dan duurt het voetbalseizoen maar een week of waar kun je de meeste sokken vinden? Naast het bed van de man....

Het was erg gezellig en af en toe regende het een beetje maar daarvoor stonden de party tenten er ook. Zondags kon ik niet meer praten, mijn stem was weg...(overal zoeken..haha) Tegen de middag kwam ie weer wat terug... Toen zijn we eventjes gaan rijden en kwamen bij mijn nicht in Diemen uit. Tot een uurtje of vier zijn we daar geweest en daarna hebben we chinees eten gehaald want we hadden weinig zin in koken. Om ongeveer 19 uur ben ik weer terug naar Heerenveen gegaan en ik was om half 9 thuis.
Helaas begon ik gisteren weer erg te hoesten en vandaag is het nog zo, ik heb ook geen stem, als ik vermoeid ben slaat het op mijn stem en ook als ik veel moet praten, dat is ook altijd na vergaderingen zo. Dus ik hoop dat er niet veel gebeld wordt.

Vandaag moet ik wat boodschappen doen en wat post voor het Atsma fonds rondbrengen. De aftekenlijsten want deze week begint het sporten en zwemmen weer.

Ik keek vanochtend of ik mail had, ik had er 8, bijna iedereen had deze site gelezen, dus ik ben nu wel een beetje verplicht om er elke keer iets op te schrijven, dat is natuurlijk wel de bedoeling...
Als ik weet hoe het werkt zullen er hier ook wel af en toe wat foto's te zien zijn....Dat moet ik nog uitzoeken want zover ben ik nog niet gekomen.

Als het goed is krijg ik morgen een hartslagmeter, die ik tijdens het hometrainen om moet hebben. Mijn hartslag mag niet hoger komen dan 120 want anders daalt het zuurstof gehalte in mijn bloed en dat mag dus niet. Ik heb eentje via internet besteld en die is ook tot 20 meter waterdicht, dus ga ik hem ook gebruiken tijden het zwemmen...
In het ziekenhuis was mijn zuurstof gehalte in het bloed tijdens het fietsen 89% en dat is net aan de grens, het moet boven de 90% zitten en mijn hartslag was rond de 115-120, dus vandaar dat ik niet hoger mag komen.

Woensdag moet ik naar groningen voor controle, zoals ik eerder al schreef ben ik bang dat ik nog niet van die bacterie af ben en dat ik vast nog een kuur krijg. Als het wel een infuus wordt, dan doe ik het thuis, ik heb nu geen zin meer om in het ziekenhuis te liggen.

Ik hou het hier bij vandaag...ik ga nog het een en ander doen voor het astma fonds en voor mijzelf (uitzoeken hoe ik hierop foto's kan zetten) en werken aan mijn echte website, want die is nog niet klaar....

de groeten.

Geen opmerkingen: