Sandy's statistieken

dinsdag 21 oktober 2003

Alweer dinsdag.
Ik kreeg van Jerrel een verhandeling over het einde van de zomertijd op zaterdag a.s. Krijgen we weer winter, bah...ik hoop dat het niet veel regent want ik kan niet tegen vochtig weer...wel tegen droog fries weer, ik ben tenslotte een fries in hart, nieren en longen...(ik ben een diepfriezer volgens Jerrel)

Zondag heb ik nog zitten genieten van het zonnetje in de tuin van Piet. Kijken hoe turenhout senior hard aan het werken was tijdens zijn verlof, hij is normaal ambtenaar (brandweer bloemendaal) Hij was bezig de grond rond de vijver te verplaatsen en te egaliseren. Turenhout junior zat binnen voor de tv. Ma turenhout was het zand tussen nieuwgelegde keitjes aan het vegen.
Ik mocht kijken...dat is ook hard werken hoor...opletten dat je niet in slaap valt...

Om een uur of een, zijn arjan en ik naar den haag gegaan, naar het omniversum. We zijn binnendoor gereden via wassenaar...enzo...
We hebben de film van 4 uur gezien, australie...heel mooi.
Om 5 uur gingen we weer richting Santpoort. Toen we thuis kwamen, konden we gelijk eten. Patat met varkensoester, geloof ik en lof uit de oven met ham en kaas.

Ik ben gelijk na het eten gaan rijden want ik wilde niet te laat thuis komen. Toen ik de straat in kwam rijden, stonden er veel auto's en natuurlijk ook eentje op mijn plaats. Dus moest ik verder op parkeren....ik alles uit de auto en ja hoor alle postzegels (voor cf) over de straat. Er zaten ook DE punten bij, dus ik alles oprapen...Niks aan zoiets...

Maandag ochtend was petra er weer om 9 uur, is het huis weer lekker schoon...
's Middags heb ik eventjes geslapen in bed, nee niet op de bank... ik werd om half 4 wakker gemaakt door Macy. Die wilde eten.. altijd hetzelfde.
Ze wil nu ook eten, ze zit bijna op mijn handen waardoor ik bijna niet kan typen, ik word er al handig in hoor met een kat op het hoofd, handen, schouder ect. te typen....
's Avonds ben ik weer naar schilderen geweest, Ik had mijn kitsch weer mee, maar ik was mijn voorbeeld vergeten.
Ik heb de opdracht geschilderd die Vincent (docent) voor ons had.
We moesten een stilleven als uitgangpunt nemen. Je moest beginnen met de restvormen te schilderen, dat zijn de vormen tussen twee of meerdere voorwerpen die voor je stonden.
Je mocht geen lijn gebruiken, als je klaar was moest je wel lijnen, als facetten erin zetten en dan kleur aanbrengen maar zorgen dat je niet de lijn begint te volgen.
Het hoeft niet meer op het stilleven te lijken, je hebt nu een autonoom schilderij gemaakt!!!! Heel leuk. en een goeie oefening voor het kijken...dat kan ik morgen ook wel gebruiken voor boetseren. Ik ga een kat maken morgen, daar moest ik nog wat plaatjes van zoeken, dus heb ik Macy gefotografeerd en net alle foto's uitgeprint.
Dus dat moet morgen wel lukken.
Vanmorgen moest ik naar de fysiotherapeut Rob, hij heeft mijn nek en rug losgemanueeltherapeut en hij heeft geklopt en we hebben huftechniek gedaan, er kwam niet veel sputum, het gaat overigens wel redelijk met mijn longen.
Ik heb het alleen een beetje koud en ik heb steeds honger, nou dat mag ook in de krant!!!
Ik ben na de fysio naar de apotheek geweest, moest weer van alles bestellen nl: colistine, sondes, systemen, peptisorbvoeding, alcohol voor het schoonmaken van mijn inhalatieonderdelen. De zithromax had ik via de medicijnbestellijn gedaan want daar heb ik geen recept van in huis, die is er morgen om 16 uur als het goed is. De rest ook en dan bezorgen ze dat mooi thuis.
De apotheek stond helemaal in de stijgers. De voorpui was gesloopt en we moesten door een houten poortje de zaak binnen gaan......dat zal een leuke verbouwing worden. Nu kom ik er bijna nooit, ik bel meestal maar ik moest toch het centrum in want mijn nachtlampje in de gang was kapot en daarvoor moest ik een 7 watt lampje halen bij lampenier. Ik heb meteen twee gekocht, voor het geval....

Toen ben ik nog even naar de Konmar geweest om beleg en eten te halen, hutspot ga ik eten...zal ik zo maken, want ik moet vanavond vergaderen met het bestuur en alle fysiotherapeuten en sportinstructeurs.

Dit was het wel weer voor vandaag...zit mijn vader te bekijken op de webcam, hij zit steeds met zijn rug naar het beeld....das leuk....hij is bezig met papieren ofzo????

tot de volgende keer!

Geen opmerkingen: