Sandy's statistieken

zaterdag 18 oktober 2003

Zaterdag,
Ik ben nu in Santpoort, ik was vanmorgen om half 10 vertrokken en om ongeveer 11 uur was ik er. De heren turenhout waren in de tuin bezig. Senior was met tegels bezig en junior was een lampje aan het ophangen. Na een kopje koffie en het blaadje van de Makro te hebben gelezen zijn we naar de Makro gereden en hebben het een en ander voor de tuin gekocht.
Ook de cd van frans bauer voor arjan zijn moeder. Die staat nu te schallen, we hebben over ons hart gestreken want we houden niet zo van die muziek. Ik heb wel de bauers zitten kijken, toch wel een grappige gewone vent. Ze gaan gewoon voor een verjaardag naar het AC restaurant gilze rijen en bestellen een schnitzel...met appelmoes.

Woensdag heb ik niet veel gedaan, af en toe met rolf en papa en mama gewebcamed. das leuk om je familie in amerika te zien. Donderdag ben ik wezen zwemmen in Wolvega en 's middags heb ik het een en ander voor het astma fonds gedaan. Vrijdag heb ik weer gefietst en ben even naar het zwemmen gegaan om de mensen een uitnodiging te geven voor onze dia en bingo avond.

We eten spagetti en om kwart voor 6 eten we want piet eet ook om kwart voor 6. Ik heb trouwens ook een nieuw truitje. waar doet ze het van???? www. krijgenvanarjan.nl...hahah

Vanavond gaan we naar Dick op visite in Ijmuiden, zijn we zostraks ook geweest bij Marischa(arjan zijn zus).
dit was het weer voor vandaag, als ik weer thuis ben zal ik weer wat nieuws schrijven...

doei.

Geen opmerkingen: