Sandy's statistieken

dinsdag 7 oktober 2003

Das lekker, had ik net wat getypt, ben ik het kwijt....
Nou ja moet ik weer op nieuw beginnen, dom van me, om het niet te safen...dan heb je dat.

Ik zei dus dat ik lekker snel ben met er weer wat nieuws op te zetten. Ja, dat hadden jullie niet verwacht he...
Ik heb vandaag de gehele dag achter de pc doorgebracht. Ik ben wel eventjes naar de fysio geweest en heb boodschappen gedaan bij de Konmar. Welliswaar tussen de buien door...
Toen ik thuis kwam, ben ik gelijk op de stoel achter het schermpje gaan zitten en heb aan mijn website op chello gewerkt. Het is niet eenvoudig om eventjes te beginnen.
Ik heb drie programma's waarmee ik kan werken. Maar ik vind het erg moeilijk.
Ik heb nu een beetje mijn stijl bepaald en nu moet ik de teksten gaan invullen en foto's erbij zetten.
Ik moest eigenlijk vandaag de notulen, de agenda voor het astma fonds maken, voor maandag...jaja ik schaam me dood. Ik kwam er op mijn manier niet aan toe...
Maar een uurtje of wat geleden zijn ze uit de printer gerold. En dat terwijl de printer twee weken geleden al aankondigde dat de cartridge leeg was...Nou mooi niet hoor hij print nog steeds goed...
Ik werd net gebeld door Lydia, ze heeft haar website aangevuld met nieuwe plaatjes...meteen even kijken natuurlijk, ik zit toch achter de pc.
Onder de links staat haar website, de Tekenplank. Kijk gerust eventjes, ik wacht wel even....
Gisteren kreeg ik een e mail van OEF. Dat is een stichting voor Oudere cfpatienten(zie tweede link) waar je op internet op de mailinglist kunt staan en dan kun je allerlei vragen of discussies in je mailbox krijgen.
Gisteren heeft Chrisja mij gebeld of ze een link mocht maken naar mijn site, als het goed is komt de nieuwe versie van de site eind deze week op het net.
Ze had mijn site via een zoek machine gevonden, grappig he....
Ik heb al best veel bezoekers gehad...(gisteren was ik zelf nummer 100) Dat telt ie ook, jaja niet echt eerlijk!!!hahah
Degene die 200 heeft krijgt een kadootje van mij....( o jeetje wat zeg ik nou??)

Ik ben eigenlijk al twee dagen duizelig. Het lijkt net als toen die keer dat mijn evenwicht verstoort raakte door tobramycine, alhoewel dat niet is aangetoond dat het daar door gekomen is. Wel bleek na onderzoek, dat mijn evenwichtsorgaan aan de rechterkant niets meer doet althans bijna niks meer. De hersenen nemen de functie gewoon over, en gelukkig is dat ook zo gegaan, maar ja ik zou niet weten waar het nu van moet komen. We kijken het nog even aan..

Morgen moet ik eerst fietsen en dan naar de kopierderij om iets te te laten kopieren wat nog bij de notulen moet komen, dan die dingen rondbrengen en sommigen op de bus.
Dan moet ik om 15 uur boetseren, hakken om de vuist uit het gips te krijgen...tot de pauze want ik moet dan richting Santpoort zuid. Dan kan ik denk ik nog net mee eten...hasjee, heb ik gehoord.
's avonds gaan we naar "a tribute to the blues brothers" met frans van deursen en bob voskoo. Ik heb gehoord dat het heel leuk moet zijn...
Donderdag ochtend weer richting Heerenveen, (dan kan ik niet gaan zwemmen want,
eerst mijn spiegel laten maken bij arjan in de garage en Beverwijk... Dan heb ik zowat heel noord holland wel weer gehad...Afsluitdijk over en ik ben weer in Friesland.
Hoop dat ik er niet afwaai..haha
Hoe langer ik achter de pc zit hoe flauwer ik word....
Zo nu heb ik toch weer aardig veel getypt...want ja ik ben natuurlijk straks twee dagen weg.

Het is alweer 22 uur, ik ga dit nog even posten en dan inhaleren en sondevoeding maken en dan lekker onder mijn vierseizoenen dekbed. Petra heeft het wintergedeelte er weer voor mij bijgezet, want ik had het wel koud de laatste week.

Nou veel plezier met alles en tot later, maar weer...

Geen opmerkingen: