Sandy's statistieken

dinsdag 14 oktober 2003

Dinsdag, vandaag.
Het weekend was gezellig. Zaterdag hebben we de banken verwisseld. Arjan heeft vroeg broodjes en stokbrood gehaald om bij de soep te eten als papa en mama, jan en lydia en stefan er waren. Papa en mama kwamen rond 12 uur en toen hebben ze gelijk de banken verwisseld. De bank voor Lydia stond ook nog in de woonkamer, lekker vol was het. Rond een uur of 1 kwamen ook zij en de bank paste precies in de bus. Ik kreeg van Lydia een halve hond, die in de tuin moet staan en die aan het graven is...grappig man, ik heb hem nu voor het raam tussen de lamellen staan, het lijkt maf van buiten gezien...
We hebben met z'n allen soep gegeten en toen gingen ze allen weer op weg. Mama en papa moesten de kar weer terug brengen voor 21 uur geloof ik anders moesten ze hem nog twee dagen betalen.
Om een uur of half vier zijn arjan en ik gaan boodschappen bij de grote konmar. Ik had nog macaroni over ,dus dat hebben wij gegeten want we moesten naar Leeuwarden naar de taptoe in het FEC. We gingen om 18 uur weg en we konden parkeren op de parkeerplaats voor genodigden, ik had mijn invalideparkeerkaart mee en dat is vaak heel handig. Met een schaatswedstrijd mag ik ook altijd dicht bij thialf parkeren ook vaak zonder te betalen...
We kregen van een mevrouw een kortingsbon en toen ging er weer een euro per kaartje af....wat een massel he!!!
Toen we binnen kwamen was het al behoorlijk vol, gelukkig waren we meteen naar de tribune gelopen want anders hadden we geen goede plaatsen meer gehad.
We zagen een korps uit Katwijk, een uit Leiden, pasveer korps, advendo uit sneek, showband uit marum, een uit strausburg en drums and pipes uit leeuwarden.
Ik vond het pasveer korps erg tegen vallen, ik was er vroeger altijd weg van maar dit keer niet. Advendo was echter veel beter. Maar mijn voorkeur ging uit naar Leiden, dat was echt super. We waren rond twaalf uur weer terug.
Arjan is zondag om 6 uur opgestaan want hij wilde de F1 zien, in bed zou hij in slaap vallen dus moest ik hem eruit schoppen, zei ie....nou met alle liefde gedaan!!!
Ik was zelf pas om 9 uur wakker, ik ben normaal wel vroeger, maar ja, veel te laat naar bed....
We hebben vroeg ontbeten en ik heb nog naamlabels voor arjans moeder gemaakt. Toen gedouched en de was gedaan en toen zijn we een eindje gaan rijden en kwamen in Lemmer voor een kopje koffie/thee bij Marinka en Meindert. Maar er was niemand thuis....nu maar weer naar huis. Toen hebben we de bank getest en hij ligt HEERLIJK...Om 18 uur heb ik gekookt en na het eten ging arjan weer huiswaarts.
Ik heb mijn tv programma's gezien en de programma's op net 5 opgenomen. Deze keer wel de goeide zender!!!
Maandag ochtend kwam Petra weer en toen heb ik de video band gekeken. Om een uur of 11 belde Hielke mij op om te zeggen dat hij griep had en of ik Grietje en Gerharde wilde ophalen, we hadden 's middags vergadering bij Jannes in Scharsterbrug. Nou ja, dat moet dan maar.
Toen Petra weg was heb ik een snelle lunch gemaakt en toen hebben we vergaderd.
Om 17 uur was ik weer terug met hoofdpijn...niks gewend he...
Ik ben om 22 uur naar bed gegaan en vanochtend kon ik niet uit bed komen. Ik was pas 9 uur beneden en 10 uur klaar met alles, toen naar de fysio en om half 12 was ik terug, toen gegeten en tv gekeken en op de bank in slaap gevallen, om half 3 werd ik wakker... weer duf maar ja dat is bekend als je op de bank slaapt...ahah
Toen heb ik Marinka nog gebeld waar ze zondag wel of niet uit hing...ze was naar haar ouders om de kinderen te brengen, die hebben herfstvakantie en die gingen uit logeren...heeft Marinka ook een beetje vakantie, ze komt tot rust, ondanks dat ze moet werken....en Meindert ook....maar ja met Marinka(?) oeps...grapje.

Ik zou vandaag de notulen enzo alvast maken maar ja, doe ik dat morgen want ik heb herfstvakantie van boetseren, dan kan ik dat wel doen...

Gisteren heb ik ook nog eventjes met mijn oom Rolf uit amerika gechat via msn. Een week of wat geleden heb ik hem een emailtje gestuurd via msn of hij dat ook had, dan konden we webcammen ect. Zondag had hij mij toegevoegd aan zijn contactlijst en gisteren was ie online, ik mijn ouders gebeld en we hebben leuk met z'n drieen gechat...Hij zag mij via de webcam en hij wilde ook eentje kopen...we zullen zien, hij is nog niet online..het is nu ongeveer 9 uur 's ochtends bij hun.

Nou ik laat het hier weer bij....groetjes.

Geen opmerkingen: