Sandy's statistieken

donderdag 25 augustus 2005

Arjans tweede week vakantie

Zondag ochtend was ik vrij vroeg wakker en begon zoals altijd met inhaleren en ontbijten. We hadden afgesproken om ongeveer half 11 naar Santpoort te gaan. Arjan lag om kwart voor 10 nog steeds in bed. Dus heb ik hem maar geroepen, hij houdt nl van uitslapen. Ik kan dat niet. Mijn longen hebben dan heel erg behoefte aan het "long toilet". Tijdens het inhaleren kijk ik altijd tv en zit Macy bij mij op schoot. Gezellig, zo beginnen wij tweetjes altijd de dag. Nadat ik Arjan had geroepen, duurde het niet lang voordat ook hij startklaar was om richting Santpoort te vertrekken.
We waren er ongeveer om half 1. We kregen commentaar dat we te laat waren...Ja, arjan dan moet je niet zeggen dat we rond 12 uur komen want dan zitten ze te wachten..haha.
Arjans oom Henk en tante Bep waren op de koffie en toen hebben we het nog gehad over het ontwikkelen van foto's. De jeugd van tegenwoordig weet helemaal niet meer hoe foto's ontwikkeld werden, ze hebben allemaal een digicam.
Tijdens mijn studie tekenen moesten wij regelmatig de doka in om foto's te ontwikkelen. Ik vond dat een erg leuke bezigheid. Eerst het maken van foto's dan de film ontwikkelen en dan contactafdrukjes maken en daarna de foto zelf. En dan of een expositie maken of een werkverslag. Al dat soort dingen verdwijnen gewoonweg. Jammer eigenlijk. Later na de formule 1, kwamen Marischa, Marinus en Willem en toen gingen we barbequen. Tineke had weer voor een heel weeshuis vlees ingeslagen. Helaas verdween er ook een party in de kliko want we konden het niet op. Het kon ook niet worden bewaard want het kwam al uit de vriezer.

Arjan heeft de pc weer op orde gebracht en nog wat dingetjes erop geinstalleerd. We zijn pas na 10 uur weer naar huis gegaan. Maandag moest ik 's ochtends Hoekloos weer bellen want het ambuloxvat was leeg. Althans dat gaf de meter aan. De dame aan de telefoon vroeg of ik het vat op kon tillen en dat lukte. Dan is ie toch leeg zegt ze, er komt een nieuwe, vandaag nog. Dus ik blij. Om 12 uur waren ze er al en kreeg ik een geheel nieuw vat. Waarschijnlijk was het klepje of stuk of niet goed gesloten. Of de meter was toch kapot. Maar dat is mijn zorg niet!! Ik heb een andere en die is tot nog toe goed, en gevuld.

Dinsdag kwam Afke onze hulp weer. Arjan was maandag inmiddels begonnen met het herstellen van de vloer in de douchekabine. Er was nl een tegel gebroken omdat de vloer afloopt naar het putje en het tegelformaat te groot bleek te zijn waardoor die brak. We hebben toen besloten om driekleurige mozaik matjes te kopen. De kleur van de grote tegels, terra, die in de rest van de badkamer liggen, hebben we gevonden bij Hornbach. Drie kleuren, nl terra, wit en beige. Staat wel leuker dan alles egaal.

Woensdag moest ik fietsen en toen hoorden we dat Pietie mijn officiele fietsfysio haar schouder uit de kom heeft gehad en dat ze er waarschijnlijk ook nog aan geopereerd moet worden. Ze probeerde zich om te draaien in bed, en toen schoot ie er weer uit. Zal wel pijnlijk zijn geweest...

Vanochtend heb ik tot 9 uur uitgeslapen. Toen ben ik gaan inhaleren en ondertussen "as the world turns" gaan kijken, en toen gegeten. Deze keer bleef Macy op haar bedje liggen...Om 12 uur heb ik mij pas omgekleed en moesten we boodschappen gaan doen. Eerst naar de dierenarts om Macy's eten te kopen, Urinary, want ze heeft een blaasgruis dieet. Hier doet ze het erg goed op. Macy had heel vaak blaasonsteking maar sinds dat dieet niet meer. Dus gaan we maar gewoon door. Daarna naar super de boer. Boodschappen voor vandaag en morgen en zaterdag zullen we voor het feestje van Arjan de nodige boodschappen gaan doen. Zondag vieren we de verjaardag van Arjan. Hij wordt dinsdag 35 jaar. De meesten moeten dan werken en dus vieren we het zondag met natuurlijk een barbeque. Mijn moeder maakt de sate! nou, dat lusten we wel!!

Om half 2 moest ik naar golfles. Ik hoopte maar dat het droog zou blijven en de zon kwam er zelfs doorheen. Er was een dames senioren competitie aan de gang en het was een aardig kippenhok in het clubhuis. We gingen eerst putten. In het begin lukt het niet zo maar later ging het steeds beter. Toen gingen we naar de driving range, waar het erg druk was. We oefenden met een club nummer 7. Het ging aardig goed. Soms nog eens een misslag maar ja dat hebben de besten ook nog wel eens. Na het lesuur mochten we nog wel even verder gaan en daarna hebben we buiten op het terras van het clubhuis nog een koffie en thee gedronken. Ook hebben we de nieuwe data's ingevuld voor de komende 5 lessen. Dus die staan alweer vast. Martin heeft het nogal druk want onze eerst les is pas 15 september. Toevallig gaan An en Jan in die tussenliggende periode beiden met vakantie.

Morgen gaan we naar Lydia in Assen. Stefan was jarig en toen had ik last van mijn buik, dus doen we dat morgen. Ook gaan we nu naar hun nieuwe huis toe, zullen we dat even goedkeuren. Daarna gaan we naar Hardenberg naar mijn tante. Ze hebben weer nieuwe puppies. Zij fokt chiwahwah's...Zo lief.. Ik wil er wel eentje meenemen...maar das niet verstandig. We gaan ook nog even naar een meisje waarmee ik in het ziekenhuis heb gelegen. Zij staat ook op de wachtlijst voor longtransplantatie. We kijken of ze thuis is.

We hebben weer een leuk dagje voor de boeg morgen. Leuk he!

Geen opmerkingen: