Sandy's statistieken

vrijdag 12 augustus 2005

Vakantie

Afgelopen week heb ik geen last meer gehad van mijn buik, gelukkig. Ik heb deze week weer een streng voedingsbeleid ingevoerd. Met sondevoeding enz. Dat schiet er wel eens bij in. Ik slaap dan slecht omdat ik steeds naar het toilet moet. Dat zal wel komen doordat ik dan natuurlijk 1 liter extra vocht krijg. Toch heb ik met peptisorb 's ochtends erg honger en kan ik gelijk eten. Dat was de laatste tijd niet meer zo en at ik veel te laat in de ochtend zodat ik vaak de lunch oversloeg. Tja dat is niet zo goed en waarschijnlijk was dat ook de oorzaak van mijn buikpijn. Ik had dan een tijd niet gegeten en dan de warme hap er in...Afgelopen week is het weer prima in orde. Ik heb steeds honger, dus nu hoop ik dat er ook weer een paar kilootjes aankomen. Niet dat ik was afgevallen, maar wat meer kilo's kan ik wel gebruiken. Ik was de laatste controle 56 kg. Ik was ooit 59 kg. Daar wil ik weer naar terug!! Dan moet ik wel eten. Ook gaat mijn eetlust naar beneden als ik een ontsteking heb of mij niet fit voel. Dat was de afgelopen week ook wel het geval.

Vorige week heb ik een nieuwe bloedsuikermeter gekregen. Ik moest daarvoor mijn oude of mijn reserve meter terug sturen. Ik heb natuurlijk mijn reserve meter, dat is een verouderd type, nog met losse stripjes, teruggezonden. Dinsdag moest ik toch naar de fysio en kom ik langs het postkantoor, was het postkantoor dicht ivm storing...Jeetje, ik ga weer eens het dorp in hoor. En dan moet ik net daar zijn waar de storing is.... Heb ik weer....!

Woensdag ben ik dan maar terug gegaan naar het postkantoor en ik was dit keer gelijk aan de beurt, want dat komt ook zelden voor daarzo...

Verder heb ik deze week niet zoveel bijzonders gedaan. Ik ben vandaag bezig met wassen en onze spullen aan het inpakken. We gaan vanavond naar Tilburg. Arjan moet eerst nog werken en na het eten (macaronischotel) gaan we weg. Ik heb zonet de eerste was gedaan en ik ga zo douchen en dan de laatste was er nog even door. Ondertussen kleren uitzoeken en mijn medicatie bij elkaar rapen. Macy heeft al een beetje in de gaten dat er iets staat te gebeuren. Ze ziet het aan de tassen en het krat waar ik altijd mijn spullen inzet. Ze houdt mij helemaal in de gaten.

Zaterdag gaan we met de hele familie, behalve mijn vader, die wilde niet mee, naar de efteling . Verder zijn we nog van plan om naar sealife in scheveningen te gaan. Woensdag gaan we weer naar huis want donderdag moet ik weer golfen en vrijdag komt Hoekloos weer om mijn zuurstof tank bij te vullen. Wat we de rest van Arjans vakantie gaan doen, bekijken we van dag tot dag. Hangt ook van het weer af, alhoewel Arjan zegt dat het mooi weer wordt, hij heeft tenslotte vakantie. EN we kunnen dan eindelijk weer in ons badje. Dat stroomt nu bijna over van de (zure) regen...!

Geen opmerkingen: