Sandy's statistieken

donderdag 18 januari 2007

Storm

Zo, het is echt alweer een tijdje geleden dat ik wat heb geschreven. Inmiddels hebben we een leuk feest gehad met het afscheid van Nico. Ook met storm vorige week over de afsluitdijk moeten gaan maar het viel mee. Op de kazerne waren echt veel collega's, oud collega's, broers en zussen enz. Nico heeft zo'n 35 flessen aan drank gekregen, geld en kado bonnen en bloemen. Ongeveer 7 uur was het afgelopen en gingen we nog even naar huis om om 8 uur naar vreeburg te gaan eten. Het was goed eten, ik had ook wel honger! De carpaccio en biefstuk gingen er goed in...
De volgende morgen na het ontbijt zijn we weer richting friesland gereden. We hebben een rustig weekend gehad. Arjan heeft wel even met de buurman onze schutting gemaakt, die was door de wind losgeraakt en klepperde al een paar dagen.

Maandag weer mijn hulp gehad en op de hometrainer gezeten en 's middags naar schilderen. Mijn moeder met kind is bijna klaar. Ik kijk volgende keer of ik het goed vind en dan is ie af. Dindag weer even naar de fysio geweest en woensdag naar Boetseren. Ik moest het onderste gedeelte van mijn duiker nog uit de gipsen mal hakken. Het is jammer genoeg nog niet klaar. Ik moet het gips nog tussen de beentjes en armen weghakken. Volgende week weer. Arjans ouders zijn naar australie afgereisd. Ze zijn eerst een paar dagen in singapore en daarna gaan ze vrijdag naar melbourne. Ze moesten overigens via frankfurth geloof ik. We hebben nog niks gehoord maar dat komt vast wel.

Vandaag zou ik naar de oefenzaal maar gisteren had mijn fysio afgebeld omdat ze ziek is. Nou ja, het is echt geen weer...blehhh.

Morgen werkt Arjan tot 12 uur en dan gaan we naar Tilburg, tenminste als Hoekloos/Linde op tijd komt. Zaterdag middag om 12 uur hebben we kaartjes voor Annie the musical in het efteling theater...Mijn vader gaat niet mee hoor, hij zei al, mij wordt niks gevraagd...zielig he! Hij houdt er toch niet van. ' Avonds, nou ja om 17 uur geloof ik, gaan we naar een wok restaurant met mama's indische kennissen. Zij woonden tegen over mama maar ze zijn naar een bejaardenflat gegaan. Mama hielp ze altijd en nu wilden ze hun uitnodigen voor een etentje. Arjan en ik mochten ook wel mee. Gezellig.

Geen opmerkingen: