Sandy's statistieken

zaterdag 12 januari 2008

And the winner is....

10 januari 08 art contest star alliance 010


dus geen sandy. Ik weet niet meer hoe deze mevrouw heet. Maar wel een foto van haar. Hier ook nog een foto van mij met mijn schilderij.

10 januari 08 art contest star alliance 015


Verder heb ik alle foto's op mijn webshots foto album gezet, klik hier!

Het was erg leuk om mee te maken, erg warm in dat zaaltje vandaar mijn rode wangen.

Vrijdag heb ik rustig aan gedaan, ik ben even naar het dorp gegaan, ik moest naar de apotheek en nog enveloppen kopen. Om 15 uur even naar het zwemmen in heerenveen gegaan om de h-eigenwijzers uit te delen. Daarna weer even naar huis en toen om half 5 naar de fitnesszaal. Ik had de hele dag een beetje lage suikers en heb dan ook maar niet te veel gedaan. Mocht ook niet. Om 18 uur was ik thuis en arjan was er ook al. Toen hebben we gegeten. Arjan had macaroni gemaakt. Ik heb er een beetje, alleen plain macaroni gehad en mijn bouillon met soepstengels. Vandaag heb ik toch wel last van darmkrampen als mijn stoma zich ledigd. We waren donderdag bij de chinees in santpoort wezen eten, ik heb niet veel gegeten maar waarschijnlijk toch weer net iets teveel.
Maar goed, moet het vandaag bezuren. Kon vannacht ook niet slapen en ben ik maar weer eens op de bank gaan liggen, tv kijken. Toen ben ik denk ik rond half 5 in slaap gevallen. Om half 10 kwam arjan beneden en die was om half 7 even bij mij wezen kijken maar dat heb ik niet gemerkt.
Arjan moest om half 11 naar de kapper en is gelijk bij de bakker brood en bolletjes gaan halen. Nadat arjan weer terug was, zijn we gaan boodschappen. We hadden deze keer niet zo veel nodig, beetje beleg en vleesvoor arjan en voor mij bouillon en mariakaakjes.

O ja,
Gisteren had mijn arts gebeld en hij had maar op het antwoordapparaat ingesproken omdat ik er natuurlijk niet was...Hij zei dat de prograft nu 2x 2,5 mg moest ipv 2x 2 mg. Ook moest ik doorgaan met de antibiotica fluconazol voor de candida schimmel in mijn slokdarm. En ze willen opnieuw een maag en darm onderzoek doen om te kijken of de schimmel weg is...fijn zeg. Maar ja niemand kan nu zien of die weg is en om nou altijd die fluconazol te slikken is ook geen optie.

Hier nog even een beeldig fotootje van mij en mijn rugzak/trolley met mijn pomp. Ik heb al weer wat dikkere wangen gekregen. Goed spul hoor dat energy multi fibre!

Geen opmerkingen: