Sandy's statistieken

vrijdag 18 januari 2008

zonde van de sonde

11.21 uur...up date..

Helaas, het einde van mijn sonde is in zicht. Ik kreeg hem vanochtend niet meer doorgespoten, alles geprobeerd, cola, voerdraad, warm water, niks hielp meer. Had er al een paar keer last van en ook al twee keer gebeld, deze week. Nou ja het advies om met cola te spoelen is wel een paar keer gelukt maar vanochtend dus niet meer. Ben wel een uur aan het proberen geweest maar zelfs het spuitje begaf het, zo'n kracht moest ik zetten.
Ik werd terug gebeld door mijn arts en die is nu aan het regelen om een nieuwe te laten zetten. Dat moet onder radiografie gebeuren want van de maag naar de darm kan ik zelf niet doen en dat komt door de poortspier, die zit tussen de maag en de darm en die moet open gaan en dan moet je even kuchen en dan drukt de radiologisch laborant hem erdoorheen. Ik mag zelf altijd de sonde tot in de maag inbrengen en dan heb ik er ook niet zo veel pijn aan in mijn neus en keel holte..

Ik wacht nu op een telefoontje en dan moet ik de taxi nog bellen..dus dat wordt een middagje UMCG ipv naar de sportschool.

tot later

Geen opmerkingen: