Sandy's statistieken

donderdag 21 februari 2008

Bijbels

Ja, daar ben ik (alweer)! gisteren bij boetseren wist ik eigenlijk niet wat ik zou gaan maken. Ik wilde een beeld maken voor op mijn pake en beppes graf. Dat stond al tijden op mijn lijstje. Dus ben ik maar gewoon begonnen...maar wat moet het dan worden? Ik ben uitgekomen op een biddend meisje met een bijbel op haar schoot. Het toeval wil dat Mies ook al een bijbels verhaal gaat uitbeelden, nu weet ik de naam niet eens meer, zij kijkt verschrikt om en verandert in een zoutpilaar...ik weet het weer: verhaal van Lot.
Ook onze leraar is bezig met een bijbelvoorstelleing voor een kerkgenootschap in groningen.
Dus we hebben zo'n beetje bjbelgeschiedenis gehad. Tijdens de pauze werd ik gebeld door groningen. De uitslapg van de leverpunctie was goed. Er zijn geen afwijkingen gevonden, gelukkig!
Ik moet 6 maart voor controle komen en dan zullen we het een en ander afspreken over het stoppen met de fluconazol. Ik mocht ook wel stoppen met de sondevoeding want de bloedwaardes waren weer flink gestegen, ten goede dan he! Ik vroeg of ik evt als ik het nodig zou hebben dan over mocht gaan op sondevoeding op soya basis en dat vond hij goed. Gelukkig maar...
Vanochtend heb ik maar even naar het ziekenhuis gebeld voor een afspraak want anders moet ik hem toch verzetten ivm met andere afspraken en dat is dus die 6 maart geworden.
Zo meteen ga ik naar leeuwarden want we gaan weer naar droog brood. Dit keer met mijn vriendin Margriet want arjan is naar cursus in Leusden. Hij baalde wel een beetje...Maar goed, we zullen het wel gezellig hebben...gezien de vorige voorstellingen valt er wel weer veel te lachen.
Dus Bas en Peter zet hem op vanavond!

Geen opmerkingen: