Sandy's statistieken

zondag 10 februari 2008

Rustig aan en naar Tilburg

Na de leverpunctie moest ik rustig aan doen en dat heb ik ook wel gedaan. Donderdag ben ik even met mama boodschappen wezen doen en verder hebben we lekker op de bank gezeten/gelegen. Beetje tv kijken en beetje (veel) slapen. Ik was de afgelopen dagen behoorlijk afgemat hoewel ik niet zoveel had gedaan. Maar misschien komt het daar wel van.
Om half 8 's avonds kon ik toch naar de vergadering van het astma fonds in Haje. Ik zou eerst die leverpunctie hebben gehad. Weer een meevallertje. Het was overigens een hele goede vergadering wat echt de moeite waard was en nu is alles voor mij helder.
Ik was rond haf 10 thuis en arjan was al naar bed. Mama zat nog tv te kijken. Wat blijkt nu arjan was een beetje chagi, niet echt op mij hoor, laten we daarover duidelijk zijn. Ik had nl 's middags ucp gebeld om tele 2 voetbal en film1 enz af te zeggen vanaf 10 maart 2008. Je moet dat een maand van te voren opzeggen. we hadden een abonnement van 3 maanden lang voor 5 euro. En daarna wordt het 16 euro..nou, dat vonden we wel wat veel. Maar goed, blijkt dat die upc vent een beetje overijverig was en gelijk het knopje had omgezet...dus hadden wij geen film en voetbal meer. Toen is ie maar naar boven gegaan, even computeren en naar bed.

Vrijdag ochtend had ik om 9 uur weer een vergadering in het haje van onze afdeling om alles af te ronden van de overgangsfase. Ik moest daarna even naar de bakker en nog wat op de bus doen. Toen ik weer thuis kwam, had mama al de was gestreken en haar spulletjes al in de koffer gedaan.
Toen moest ik nog even alles bij elkaar zoeken, want als arjan thuis was, gingen we eten en dan mama naar Tilburg brengen.
Ik had overigens upc weer gebeld en het was een foutje dus nu hebben we wel weer voetbal en film...pfff
We zijn om 7 uur hier vertrokken en waren om 9 uur in Tilburg. Papa had ons nog niet eens verwacht maar was wel weer blij dat mama weer thuis was en dat de onderzoeken mee waren gevallen.
Zaterdag ochtend zijn we naar Hornbach geweest en ik heb weer wat schildersdoeken gekocht en deze keer wel de kwasten afgerekend, vorige keer lagen die nog in de kar en had ze die niet gezien. (tja, soms heb ik wel eens mazzel)

's Middags kwamen tante joyce en james even want ik had tante joyce gevraagd of ze mij voetreflex massage wilde geven. Zij is nl voetreflexmasseuse. Ik Had vorige week bedacht om dat ook maar eens te doen. Misschien helpt het. Zo zocht ik wat op internet enz.
In de taxi terug, bevestigde de taxichauffeur mijn gedachten. Hij is bezig met zijn studie fysiotherapie af te ronden en hij specialiseert zich op massages, al dan niet sportmassage maar hij kan ook shiatsu. Ik had al gelezen over meridianen en accupunctuur, maar dat hoeft nou niet voor mij, ik heb al zoveel naalden gezien..blehh
Maar goed, ik ben op zoek gegaan op internet, blijkt in het abe lenstra stadion in de lifestyle passage zo'n studio te zijn...nou, mooier kan toch niet. Contoura heet het. Ze zijn ook aangesloten bij de nederlands vereniging van soma therapeuten en dat is een voorwaarde voor mijn ziekenfonds om de behandeling te vergoeden.
Dus maandag ga ik daar even over bellen.

Gisteravond zijn we weer naar huis gegaan en konden we op tele2 voetbal PSV-heerenveen kijken. Het is 1-1 geworden! Helaas hebben zij gomes in de goal staan anders hadden we gewonnen..
Vandaag zijn we bezig met het huishouden, tenminste ik doe de binnenboel en arjan is buiten bezig het terras te reinigen. Ik wacht op de wasmachine maar dat duurt nog wel even geloof ik.
Ik ga ook maar even buiten kijken,het is mooi weer en ik kan altijd nog een huismus worden net als vroeger.

Geen opmerkingen: