Sandy's statistieken

zondag 20 september 2009

laatste dagen in de USA


Nadat we zijn vertrokken uit Mountain View zijn we via downtown San Fransisco weer naar de familie gegaan.
In San Fransisco was het erg koud we hebben 2x Lombard street naar beneden gereden en we zijn even bij de goldengate bridge geweest helaas was hier weinig te zien vanwege de mist. Heel af en toe zag je de toppen van de golden gate bridge boven de mist uit. Om een mooie foto te kunnen maken van de bridge in de mist zijn we naar Coin Tower geweest.Woensdag alle was gedaan en lekker bij het zwembad gezeten, donderdag boodschappen gedaan en naar Mount Diablo geweest, dit is een berg hier in de buurt van waar je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving.
Vrijdag niet veel gedaan, lekker rond het huis en zwembad.
's Avonds zijn we naar een honkbal wedstrijd van de A'sgegaan. (Ik ga nu verder met schrijven want Arjan begon maar kreeg een writersblock, dat had ik ook wel een beetje. Vandaar dat het een beetje lang duurde voor een nieuwe update)


Aunie, was nog nooit naar een game from the Oakland Atlantics geweest en ook nooit met de bart(trein). Wij hebben ook nog nooit een baseball wedstrijd in het echt gezien. Wat een belevenis en wat is het eten en drinken daar duur! Maar goed, we werden ook nog getrakteerd op een geweldig vuurwerk na de wedstrijd. Toen we terug gingen met de bart leek het wel een uittocht van de wedstrijd heerenveen-twente voor de bekerfinale...
Gisteren, zaterdag zijn we 's ochtends naar de voetbal wedstrijd van Aunie gaan kijken en 's middags naar de wedstrijd van Olivia. We hebben wat andere ouders ontmoet en eentje had 2,5 jaar in groningen gewoond en haar dochter is daar geboren. Maar goed, 's avonds zijn we naar San Fransisco gegaan om Lydia en Jan en de rest van de usbikers te verwelkomen.
Nu is het zondag en Sandy is samen met de kinderen en Lola kopjes en schotels aan het decoreren, terwijl Andre en Ik naar American Footbal kijken.
Vanavond gaan we met de gehele familie uiteten als afscheid.
Morgen is het spullen pakken en in de avond alvast richting de airport om dinsdagochtend vroeg te vertrekken naar Nederland.
Waarschijnlijk is dit het laatste blog vanuit de USA

foto's volgen nog

Geen opmerkingen: