Sandy's statistieken

maandag 7 september 2009

update uit de state's

Zo het is alweer een paar dagen geleden sinds de laatste update maar we hebben het ook zo druk gehad de laatste dagen.
We zijn nu in barstow opweg naar het altijd warme nevada we hebben vandaag lekker door kunnen rijden en zijn nu zo'n 650 km weg bij de familie.

Het is hier in barstow al lekker warm zo'n 100 fahrenheid zo'n 36 graden celcius.
we hebben net even lekker gegeten bij Denny's en zijn nu al lekker vroeg op de kamer. het is nu 20.30 uur.

De Laatste keer dat we geschreven hebben waren we net met henk en monique uit eten geweest, zijn zijn inmiddels als het goed is alweer veilig thuis in nederland.
Volgens de berichten is alles gelukt voor USBikers en kan hun vakantie over 2 weken beginnen.

Woensdag zijn we lekker met z'n tweeen wezen toeren richting de Muirwoods een oerbos met hele oude en grote sequia bomen.
lekker een wandeling gemaakt van ongeveer anderhalf uur door de bossen. Onder weg nog het een en ander van het wildlife gezien een slang in de beek en twee herten in het bos tussen de varens.
Na de wandeling zijn we lekker gaan toeren over highway 1 deze loopt langs de gehele westkust, onderweg lekker gelunched en na ongeveer 100 mijl richting het noorden te hebben gereden hebben we highway 101 richting het zuiden genomen om weer richting walnutcreek te gaan.
Donderdag hebben we samen met andre en lola en santi boodschappen gedaan bij een hele grote electronica zaak Fryer waar we voor sipke een bestelling hebben opgehaald.
Daarna downtown Concord even lekker geluched. 's middags lekker bij de pool gezwommen en lekker in de zon gezeten.
Vrijdagochtend vroeg dag om met de BART naar San Fransisco te gaan. We zijn uitgestapt bij Powell het Centrum van SFO eert een paar blocks in het rond gelopen en toen weer even een stuk ( illegaal) met de cablecar.
waarom illegaal ? we hadden geen kaartjes gekocht we dachten dit in de cable car te kunnen doen maar er werd nergens naar gevraagd, tot aan ons derde ritje toe toen vroegen ze naar tickets we hebben ons toen dom gehouden en mochten uitstappen van de remmer. Pier 39 hebben we natuurlijk niet overgelagenvan pier 39 door naar Chinatown en uiteindelijk weer terug naar powell om moe maar voldaan terug te gaan naar walnut creek.
Zaterdag hebben we boodschappen gedaan voor de BBQ 's avonds deze is heel erg goed geslaagdverders een lekkere rustige dag gehad.
We hebben lekker sate gegeten we hadden nl 2 zakjes met marinade mee genomen vanuit holland.iedereen vond het heerlijk alle 75 stokjes zijn schoon opgegaan.

zondag morgen was de familie al vroeg de deur uit voor een soccer toernooi van dochter olivia. dit gaf ons de kans om onze kamer op te ruimen en alles te pakken voor de komende 10 dagen die we gaan toeren.
Rond half 10 zijn we weggereden en hebben doorgereden tot 16.30 uur en nu zijn we hier in bartow.

Voor sommige was het reizen erg vermoeiend.omdat sandy last heeft van een writers blok of gewoon de warmte is deze blog geschreven door mij ( Arjan)

Geen opmerkingen: