Sandy's statistieken

maandag 1 maart 2004

Afgelopen zaterdag zijn we naar tilburg geweest. We zouden om 9 uur vertrekken maar het is half 10 geworden. Om ongeveer 12 uur kwamen we aan. Mama en papa hebben een nieuwe bank, al een paar weken maar ja, die hadden wij natuurlijk nog niet gezien.



Het was hier best wel mooi weer maar hoe zuidelijker we kwamen hoe slechter het werd. Het was erg aan het dooien. Bij ons was al drie dagen geen sneeuw meer gevallen en daar nog wel. 's middags zijn we naar tante joyce geweest om de laptop van huub te halen. Die mag ik lenen zolang als ik in het ziekenhuis lig. Hij is momenteel op vakantie naar thailand dus hij heeft hem niet nodig. Tante joyce en james keken hun ogen uit naar mijn ambulox zuurstof tankje. Opa bury heeft nl ook zuurstof nodig maar krijgt alleen maar van die zuurstof cilinders die heel zwaar zijn en die hij zelf niet kan dragen. Nu gaan ze ook proberen om die ambulox te krijgen.



We zijn om een uur of 8 weer richting heerenveen gegaan en ik heb bijna de hele weg terug geslapen. Ik had er een stijve nek van. Maar nu komt het...ik heb die nacht voor het eerst de hele nacht in bed geslapen...nou, dat mag in de krant....Gisteren hebben we een zeer luie dag gehouden. We zouden eigenlijk van alles doen maar we hebben niks anders gedaan dan op de bank hangen en studio sport gekeken. Ik ben om half 12 naar bed gegaan en heb weer de hele nacht boven geslapen. Wel was ik zo nu en dan wakker maar dat kwam waarschijnlijk dat ik zolang op de bank had gelegen de hele dag...ik was uitgeslapen. Vanochtend was ik om half 7 echt klaar wakker, dus ben ik naar beneden gegaan. Ik heb geinhaleerd en gegeten enz. Om een uur of 10 gaan douchen, de wasmachine aangezet en arjan heeft de kamer gestofzuigd en daarna zijn we boodschappen wezen doen. We hadden een boekje over longtransplantatie gekregen en die heb ik naar de kopieerderij gebracht. Daar laat ik voor beide ouders een boekje van kopieren. Daarin staat alles over na de transplantatie enz.
Over een half uur moet ik naar de fysiotherapeut, dan weer koken en dan is de dag ook al weer bijna om, het gaat hard. Voor je het weet is het dinderdag en dan begint de screening....spannend!!!



Geen opmerkingen: