Sandy's statistieken

zondag 29 mei 2005

Mooi weer

Afgelopen maandag heb ik mijn nieuwe inhalator, de CR60 gekregen. Ik had eerst maar even gebeld want ik wist niet meer of ze in de ochtend zouden komen. Hij zou voor 12 uur er wel zijn. En dat was ook zo. Half 11 was ie er maar hij heeft geen bruikleencontract laten tekenen en die oude hoefde hij eerst niet mee, maar na aandringen heeft hij het toch maar meegenomen. Ik had nog een nieuwe gespiraliseerde slang, dus die heb ik eerst gebruikt, maar die schoot er af. Dus toch maar de bijgeleverde slang er op gezet. Ik vind dit apparaat wel stiller en ik ben echt minder lang bezig met mijn inhalaties. De mistabron/combivent ongeveer 5 minuten, de pulmozyme ongeveer 5 minuten...en de colistine ongeveer 10 minuten. Dus gemiddeld ongeveer 20 miuten. Dat is echt een verbetering van minstens een half uur...Ik ben tevreden. Het enige nadeel is dat de luchtslang heel warm wordt. Dat lijkt me niet echt goed...ik hoorde dat het meer voorkomt.

Maandag middag moest ik vergaderen voor het astma fonds en dat was goed en lekker to the point, dus ook weer redelijk snel klaar...

Dinsdag heb ik de fysio bezocht en verder niet zoveel gedaan. Woensdag hadden we weer met z'n drieen golfles en het ging minder dan mijn les van vorige week. Het was supermooi weer en dat is dan echt heerlijk om te golfen. Arjan was die dag naar cursus in Leusden voor seat en at niet thuis. Dus heb ik gebakken kippelevertjes gemaakt op z'n indisch...heerlijk. Arjan lust dat niet. Dus kwam dat goed uit.

Donderdag moest ik vroeg op want zwemmen begint nu om 9.15 uur, en vorige keer lagen de anderen al in het water. Ik was dit keer als tweede. Lammert was er al. En Wil kwam tegelijk met mij de parkeerplaats op. Er waren nog niet zoveel en zelfs onze lerares was laat. Ze had een half uur bij joure in de file gestaan. We hebben lekker gezwommen en daarna gezellig koffie,chocolademelk en ik thee gedronken.

Nadat ik thuiskwam heb ik de was buiten aan de droogmolen gehangen...dit jaar voor het eerst de was weer buiten. Maf he...Het was zo droog...

Vrijdag was het erg warm achter huis en heb ik met de kat onder de luivel gezeten. Hoekloos moest komen en kwam lekker vroeg. Ik heb een begin gemaakt om het onkruid tussen de tegels te halen maar daar ben ik nog mee bezig.
Gisteren hebben we boodschappen gedaan, hebben badkamerspullen gehaald enz.
Ik heb mijn auto gewassen, voor het eerst sinds ik hem heb. Hij was er ook wel aan toe hoor. Er zaten twee hele vieze poepen op. Nu glimt ie weer heel mooi...wat een genot om naar te kijken, als nieuw..MIJN AUTO EEN KA!!

Vanmorgen was ik om 9 uur wakker en ben gelijk achter de computer gaan zitten. Gisteren had ik hem niet aangezet..Das echt een uitzondering. Ik rook het brood...heerlijk, die ga ik zo eten en ik moet nog inhaleren.

We gaan vandaag barbequen. Mama, papa, tante joyce,james en joey komen gezellig een dagje hier. De laatste drie komen op de motor. Tante joyce heeft vorig jaar haar rijbewijs gehaald en heeft ook een eigen motor. Dus moet ze nu wel rijden om ervaring op te doen. Leuk ritje naar friesland...

Ik ga heerlijk van het mooie weer genieten!!

Geen opmerkingen: