Sandy's statistieken

woensdag 4 mei 2005

alles tegelijk

Zaterdag hadden we een "gewoon" dagje. We hebben eerst boodschappen gehaald en moesten nog dingen kopen bij de praxis voor de verbouwing van de badkamer. We zijn 's middags begonnen met het plafond erin te hangen en dat ging redelijk snel. Daarna hebben we de boel een beetje opgeruimd en zij niet al te laat gaan slapen.

Zondag gingen we naar de studio in Hilversum voor het opnemen van de spotjes voor de tv uitzending van a.s. dinsdag. Foto's van de opnames
We moesten er om 11 uur zijn en het was heel erg mooi weer. Er waren al een aantal mensen die ook een van de 9 gezichten zijn van de actie. Ook was Eline er. Zij heeft net als ik CF en was ook in de aflevering van vinger aan de pols.

Er werden opnames gemaakt waarbij wij met z'n allen voor een wit doek een soort van portret vormden. Dit was de achtergrond voor het persoonlijke spotje dat ook nog van ons apart werd opgenomen. Later moesten we allemaal apart voor het doek staan en daar werden ook opnames van gemaakt. Hiervan maken ze filmpjes die tijdens de uitzending te zien zijn en er zijn nu al promo's op sbs 6 te zien.
We waren tegen de klok van 3 uur klaar en toen zijn we nog even gaan rijden in de omgeving van soest. Toen we thuis kwamen hebben we patat gehaald.

Maandag ging arjan met de badkamer verder en ik haalde Gerdien op van het station. Zij kwam mij interviewen voor haar afstudeerwerk dat ging over orgaandonatie. We hebben zeker twee uren zitten praten en rond een uur of 2 is ze weer op de trein terug gegaan.
's avonds gingen we naar jong heerenveen- jong ajax en heb ik de armbandjes afgegeven. Later heb ik nog met hem gesproken en ze zullen mij nog laten weten wat er precies gaat gebeuren zaterdag tijdens heerenveen- willem II... Echt leuk!

Dinsdag ben ik eerst naar de fysio geweest en om 13 uur kwam de redactrice van de libelle. Ook hiermee heb ik heel leuk zitten praten. Waarschijnlijk wordt het in juni geplaatst. Dat hoor ik nog en ik krijg het sowieso te lezen. Een uurtje nadat ze weg was, belde de fotograaf van libelle om een afspraak te maken. Hij komt op vrijdag. Ik mag iets van rood-wit-zandkleur aan doen. Dan doe ik het shirtje aan wat ik ook draag tijdens de spotjes...en de witte broek, tja maar macy had er net vieze pootjes op gezet. Onze wasmachine is nu niet te gebruiken door de verbouwing. Heb ik mijn buurvrouw gevraagd of ze mijn witte broek wilde wassen.
Die is nu dus schoon...Dus tot vrijdag niet meer aan doen!!!

Vandaag ben ik gebeld of ik voor sbs 6 ook nog een opname wil doen ter promotie van de tv actie. Zij komen ook hier thuis. Daarvoor bellen ze mij om een afspraak te maken.

De verbouwing gaat gewoon door en het vordert al aardig. Het hang toilet is geplaatst en de nieuwe radiator is ook bijna klaar. Als dat klaar is, kan het lastigste werk beginnen, het plaatsen van de douchecabine. Nou ja, ik doe hand en span diensten. Dus ik ga mijn handjes weer even laten wapperen.

Geen opmerkingen: