Sandy's statistieken

dinsdag 31 mei 2005

Update-je

Zondag was leuk. We hadden brood gebakken en het was weer een goed broodje geworden. Ik moest daarna nog inhaleren en keek een beetje tv. Toen zag ik ineens papa en mama voorbij rijden met twee motoren erachter. Dat waren tante joyce en James. Tante joyce had joey achter op. De middelste zoon van Alice. Onderweg waren ze elkaar tegen gekomen. Ook toevallig!!!

We hebben in de tuin gezeten en ze kwamen ook even de nieuwe badkamer bewonderen. Het is nog niet helemaal af, maar het grootste deel is wel klaar. Om een uur of 1 zijn mama tante joyce, joey en ik naar de koopzondag gegaan.

Papa was mijn hegje aan het snoeien en james en arjan keken F1..

In het centrum stonden allemaal oldtimers. Heel leuk. We hebben even gekeken naar een rock 'n roll demonstratie en dat was ook erg leuk. Na een rondje waren we weer bij de auto, die op het plein bij het museum stond. Daarbinnen was een paranormale markt. Wij wilden wel even binnen kijken. We werden gewaarschuwd door een man die bij de pinkstergemeente was. Hij wilde ons behoeden voor het kwade. Mama en tante joyce weten wel wat goed is en wat niet vanwege hun oosterse achtergrond. Maar goed, op je hoede zijn moet je zeker!! We zijn toch even binnen gelopen, maar het was niet zo veel. Heel warm, druk en stinken naar wierrook...dus waren we ook weer binnen 10 minuten buiten. Die man helemaal blij dat we zo snel weer buiten stonden.
Heeft ie weer 4 mensen van het kwade gered...

Toen we weer thuis waren, heeft papa de barbeque aangezet en konden we vrij snel eten. Daarna moesten de motorrijders weer in hun pakken worden gehezen en moesten ze joey weer terug naar amsterdam brengen en dan zelf weer naar Breda gaan.
Papa en mama bleven nog even koffie drinken en gingen ook niet laat terug naar tilburg. Om 21 uur belde tante joyce dat ze weer thuis waren en dat ze alleen bij Utrecht wat regen hadden. Das altijd zo, bij utrecht regent het altijd!!!

Kort daarna belde mama dat ze ook alweer thuis waren. Fijn hoor, dan kan ik weer rustig slapen...

Maandag werd ik laat wakker en moest maken dat ik klaar was voor het fietsen...zat ik gereed belde pietie of ze dinsdag kon komen omdat ze te veel klanten had en geen tijd had om op huisbezoek te komen...duhhh. Oke dan.
Toen heb ik maar mijn achterstallig werk voor het astma fonds gedaan en alles op de bus gedaan.
Ook mijn hernieuwde taxiaanvraag...die moest ik naar mijn longarts sturen want hij moet een motivatie invullen en dan moet ik het weer terug sturen naar mijn verzekering. En morgen is mijn vergoeding afgelopen...ze doen het expres, zo laat terug sturen...
Maar goed. Vandaag heb ik de andere zaken voor het astma fonds geregeld. Ik moet nu nog notulen maken...maar dat doe ik morgen echt...(uitstel gedrag, he irène!)

Vanmiddag heb ik even het begin van tennis gekeken maar werd wakker toen het al was afgelopen...Ik was net aan tafel gaan zitten enz toen arjan alweer thuis kwam. Snel aardappels opzetten, eten en arjan wilde even weer verder gaan in de badkamer. De ventilator en de lamp werken nu en het laatste wat geschilderd moest worden is nu ook af.

Nu gaan we tv kijken. Koffie en thee drinken.

Geen opmerkingen: