Sandy's statistieken

dinsdag 4 december 2007

D3 kamer 66

Om 11 uur waren we op afdeling D3 en we moesten nog wel even wachten in het dagverblijf. We kregen koffie en mijn dagmenu werd meteen opgenomen. Daarna kwam de verpleegkundige ons halen en konden we mijn "weinige" tassen opruimen. Ik had voor alle zekerheid van alles meegenomen nl: mijn laptop, schilderspullen, zo minimaal mogelijk, en mijn haakwerk. Ook allemaal documentjes die ik fijn op de laptop kan afmaken of eindelijk ga afmaken. Ik kwam op zaal te liggen en vroeg of dat wel mocht ivm de transplantatie maar na een half jaar zeggen ze dat het geen gevaar meer op kan leveren. Dan lig ik niet meer alleen en is het gezelliger.

Mijn adres is:
UMCG afdeling D3 kamer 66
postbus 30.001
9700 RB Groningen
telefoonnummer: 050-3616647

Ik moet 10 dagen blijven voor diverse onderzoeken waarvan we nog niet alle onderzoeken weten op welke dagen die gaan komen. Wel moet ik vanaf vanavond om 22 uur urine en ontlasting verzamelen voor 2x24 uur. En ook diverse bloedonderzoeken.
Er worden ook echo's van het hart en de buik gemaakt.
er zou nog een maag lever darm arts komen maar die had zeker vanmiddag nog geen tijd. Dan komt die vast morgen. Daarna zullen wel de engere onderzoeken aan de beurt komen, darm onderzoek en dat soort fratsen...bleh

Als alles mee zit krijg ik morgen de UMTS kaart voor internet van stichting Fok. Daar verheug ik me nu al op!!! Dan hoef ik niet meer op de gang te internetten...Lekker op mijn kamertje.

Ik kreeg overigens ook hoog bezoek. Sinterklaas wist nl dat ik opgenomen werd vandaag en ik kreeg een dove badset van hem en een gedicht. Leuk he!
Ik ga maar weer naar mijn kamer en weer met mijn vocht benen omhoog liggen in mijn bedje..Best wel fijn zo even niks doen haha, nee eigenlijk is thuis natuurlijk beter.

Geen opmerkingen: