Sandy's statistieken

vrijdag 13 februari 2004

Het is alweer een tijdje geleden, dat ik schreef. Ik heb weer een paar slapeloze nachten achter de rug en daar wordt een mens niet beter van. Maar ik heb vanmiddag lekker geslapen. De suikers waren vandaag ook prima en morgen moet ik naar de diabetesverpleegkundige.
Maandag zou petra komen maar ze had last van haar darmen en toen hebben we afgesproken dat ze vrijdag ochtend komt. Het is wel nodig want overal ligt stof, je merkt wel dat ze al een hele tijd niet is geweest.

Maandag avond ben ik naar schilderen geweest en heb ik geprobeerd om mijn schilderij af te krijgen maar dat is nog niet helemaal gelukt. Het was wel erg vermoeiend maar ook wel weer leuk. Eventjes eruit...

Dinsdag kwam het hulpmiddelencentrum, want ze hadden opdracht van de gemeente gekregen om mij een rolstoel te leveren. Toevallig had hij eentje in de auto die wij hadden uitgezocht. Toen konden we hem gelijk houden. Dat was lekker snel, meestal duurt het heel lang zo'n aanvraag van de wvg.

Woensdag ben ik 's middags naar boetseren geweest en heb een beeldje voor mijn moeder gemaakt. Ik moest het in een keer af hebben want de volgende twee keren hebben we een model. Ik vond het weer heel leuk, ik ben blij dat het beeldje af is.
Vandaag zijn we naar de indicatie arts geweest voor het verlengen van mijn invalide parkeerkaart. Die dame was erg meelevend en als we verder waren gaan praten was ze wel in huilen uitgebarsten, zei Arjan. Het komt wel goed met die kaart, maak je maar geen zorgen.
We hebben meteen de leenrolstoel teruggebracht, het was nl in het zelfde gebouw.

vanmiddag heb ik geslapen. Rob , de fysio kwam voor het eten langs voor kloppen enz. Ik kon weer aardig wat ophoesten en ik denk dat het nu wel losser komt.

Ik ga zo slapen, we gaan zo laat als mogelijk naar bed, anders ben ik de halve nacht weer in de benen. Ik heb nu dormeasan ingenomen, een middeltje van dr vogel voor slapeloosheid, hopen dat het werkt...

ik moet nu wel gaan liggen want ik heb dat spul een half uur geleden ingenomen...dus moet ik nu omvallen en slapen...hahah.

We luisteren al de hele avond via msn naar Nico en Tineke en we horen daar ook buurman Piet zo nu en dan praten. Nico heeft een nieuwe laptop en hij heeft hem bijna gemold, want hij heeft een cd rom er in gedaan zonder dat aan te drukken, dussssss, de cd zat vast...Echte computerman die Nico.

Maar goed, dit was het weer eventjes....

Geen opmerkingen: