Sandy's statistieken

woensdag 27 augustus 2008

woensdag dag 6 UMCG

Vanochtend lekker ontbijtje gegeten, tv gekeken en de nachtverpleegkundige vertelde nav mijn vorige blog (waarin ik vertelde dat ik de reanimatiekar had gezien) dat het met de patient goed is gegaan. Gelukkig maar.
Ik werd zo'n beetje mijn bed uitgestuurd want er kwamen "hulptroepen" om de bedden op de maken. Toen ben ik ook maar gelijk gaan douchen enz. De nurse practitioner kwam nog even vragen hoe het was. Ik had gisteren minder pijn, geen spuitje nodig maar ik had ook geen colofort gehad. Ik krijg nu 2 keer per dag alleen een klysma en 3 x daags een zakje movicolon.
Maar goed de pijn blijft wel. Vanmiddag toen arjan er was, had ik weer een pijn aanval en heb ik weer een spuitje gekregen, het is geloof ik petedine, maar ik kan het ook fout hebben. Het is wel een zusje van morfine. De scherpe randjes van de pijn zijn wel wat minder, maar er blijft altijd een beetje pijn.
Morgen is het gronings ontzet en is het een zondagdienst. Er is van alles te doen in het centrum....misschien een wandelingetje waard.
Vrijdag middag mag ik met weekend verlof en dan ben ik met arjans verjaardag zaterdag thuis. Zondag avond moet ik hier dus weer naar toe. Volgende week wordt dan die foto gemaakt maar wanneer weet ik nog niet.
ik krijg zo mijn tweede klysma vandaag en dan ga ik nu naar het blok kijken want dat begint weer!! leuk leuk.

Morgen weer een nieuwe up date.

Geen opmerkingen: