Sandy's statistieken

zondag 24 augustus 2008

zondag de derde dag umcg

Vanochtend werd ik pas om half 8 wakker. Het ontbijt stond er al en ik had niks gehoord. Ik had wel trek maar ik had niet zoveel zin in de palingworst die ik al bijna elke broodmaaltijd heb gekregen. Het was zeker in de aanbieding, haha.
Maar goed, heb kaas en stroop op mijn brood gedaan en dat was best lekker. Om 9 uur ben ik gaan douchen en om kwart voor tien heb ik mijn prograft genomen en om 10 uur werd ik opgehaald voor de kerkdienst. Ik vond het wel een mooie dienst. Ik heb nog even een tijdje zitten praten en was pas na twaalven op mijn kamer terug. Mijn warme maaltijd stond al klaar. In de gang kwam ik mijn cf arts tegen, die dienst had en vroeg hoe het ging. Hij was net op mijn kamer geweest maar ja, ik was er nog niet. Hij zei dat ik wel wat tegen de pijn mocht vragen, want pijn hoeft niet. Toen ik bijna bij mijn kamer was, zag ik in de kamer naast ons een aantal artsen en de reanimatiewagen staan....maar snel doorgelopen naar mijn eten. Ik weet niet hoe het is afgelopen, er staat nu een leeg bed, dus niet echt goed gegaan denk ik.

Na het eten kreeg ik weer enorm veel pijn. Ben ik maar weer in mijn bed gekropen. Toen kwam arjan en toen kreeg ik om drie uur een klysma en ook een spuitje tegen de pijn. We zijn daarna even naar beneden gegaan en hebben wat gegeten in het restaurant, ik een paar bitterballen. Het smaakte mij heerlijk...Toen we weer boven waren, kreeg ik mijn broodmaaltijd. Ik heb niet alles kunnen opeten, kreeg weer buikpijn. Toen arjan wegging, heb ik mijn pyjama aangedaan en lig sinds 18 uur al af en toe te kreperen van de pijn. Ik ben weer met mijn liter colofort begonnen. Nu maar hopen dat het wat effect heeft. Anders moet ik voor het slapengaan maar weer een spuitje vragen.

Morgen moet ik om 10 uur longfunctie blazen en er gaat een buikfoto gemaakt worden. Waarschijnlijk hoor ik dan meer, over wat ze gaan doen.
lekker slapen, allemaal...

Geen opmerkingen: