Sandy's statistieken

maandag 22 september 2008

Hypo en geen zuchtje wind wanneer je het niet wilt.

Zaterdag moesten we rond 10 uur uit bed want arjan had een afspraak bij de kapper om half 11. Ik was er op tijd uit hoor, ik moet nl een hond uitlaten, haha.. Ik vind het niet erg, ik vind het juist leuk, alleen al omdat Chica het zelf niet zo leuk vindt. Alhoewel ze het steeds leuker gaat vinden.
Arjan was op tijd bij de kapper, ik ging ondertussen even geld pinnen en een paar kaartjes kopen bij de DA en intussen kweekte ik een fijne hypo (te lage bloedsuiker)Dan duurt het wachten om af te rekenen erg lang...De dame achter de toonbank moest natuurlijk een cadeautje inpakken en ook nog naar achteren lopen omdat het pakpapier niet meer achter de toonbank lag....ja dan druipt het zweet al in mijn nek en plakt mijn jasje aan alle kanten tegen mijn lichaam...Ben ik eindelijk aan de beurt dan sta je zo te trillen dat ze denken dat ik een borrel nodig heb....heb ik ook maar dan ranja! Gelukkig was ik snel klaar en liep ik naar de kapper. Binnen gekomen zie ik Arjan nergens en vroeg ik of Arjan er niet meer was...Ja hoor. Hij zit hier achter de spiegel...(In het midden van de zaak staat een grote spiegel waar achter ook een stoel staat)ga maar even zitten....Ik vroeg heel onbeleefd of hij (auke is de eigenaar) een suikerklontje voor me heeft en hij bood me er twee aan en thee met extra suiker. Normaal heb ik dextro in mijn tasje en andere jasje maar die had ik alle twee niet mee...en dan gebeurd het. Maar het werkte al snel, de suikerklonten. Toen Arjan ging afrekenen was ik wel weer redelijk op pijl.
We moesten nog wel boodschappen doen en dat ging wel weer. Ik moest thuis wel gelijk eten want als ik een hypo heb gehad, werkt het wel redelijk lang na, beetje trillerig enz.
Na het ontbijtje even op de bank gelegen met DIE STINKHOND, volgens Macy dan he! Toen was het half 2 en ben ik met die stinkhond naar de burendag in de As gelopen. Ik zag onderweg dat ook de speeltuin een burendag organiseerden en op de terugweg ben ik daar even langs geweest en ook op het schoolplein, bij ons in de straat.
Het was eigenlijk de moeite niet waard maar met het mooie weer en een wandelingetje met chica was het toch wel weer leuk. Kwam ik ook weer een andere buur tegen, die heeft een nieuwe lever gekregen, voordat ik mijn longen kreeg. Ik zou al tijden bij haar op de thee komen en dat wordt dan woensdagochtend eindelijk.

Toen we thuis kwamen, was arjan de voortuin aan het doen en toen hebben chica en ik even geholpen. Chica kan rustig los, ze loopt niet weg, ze blijft in mijn buurt. Ze gaat af en toe wel bij de autodeur staan, denkt ze dat we weggaan met de auto.
Toen we klaar waren met de voortuin, hebben we gegeten en voetbal gekeken op eredivisie live, hebben we een abonnement op. Tenminste dat heb ik arjan voor zijn verjaardag gegeven. Maar goed, ik moet nu wel de afstand bediening pakken want anders staat de tv het hele weekend daarop....fout he!

Vandaag moesten we vroeg op want om 9 uur werden we verwacht in Terhorne om met het skutsje van heerenveen mee te varen. Wij zijn nl donateur geworden en dan hebben ze een paar dagen dat je mee kunt zeilen. Ja, dan moet je wel wind hebben.Vandaag was zo'n dag dat er geen zuchtje wind te voelen was. We hebben dan ook met de motor aan moeten varen. De zeilen gingen wel omhoog maar we kwamen niet echt ver. Het was wel mooi hoor. Zo voor dag en dauw op. De landerijen lagen verborgen onder een nevel en het water was zo glad als een spiegel. Het was heerlijk. We vaarden tot half 11 en toen we weer in Terhorne aanmeerden stond de volgende groep al op de kade. Ondertussen was er iets van wind te voelen, dus waarschijnlijk had de derde groep wel wat meer zeilgevoel.We zijn gelijk weer naar huis gegaan, hebben broodjes gebakken en heerlijk gebrunched. Daarna een rondje met de hond en toen heb ik mijn huishoudelijke klusjes gedaan. Weer voetbal gekeken en Arjan ging naar heerenveen-nec. Ik heb wel wat gekeken maar was bezig in de kamer enz. De doelpunten heb ik wel gezien. Later met woefie op de bank geslapen...Ik word erg slaperig van die morfine...goeie smoes, nee het is echt wel zo. Ik mag eigenlijk niet autorijden...dus kun je nagaan.

Toen arjan terug was, hebben we hutspot met een gehakt bal gegeten...ik kon het niet op want ik kreeg toch weer wat last. Deze keer geen pijn steken maar een super vol gevoel. Arjan is toen met chica uitgegaan omdat ik echt moest liggen. Verder wat tv gekeken en ik heb een klysma genomen. We hebben ook nog even de kachel bijgevuld. Die was z'n beetje leeg. We hoorden steeds water lopen in de cv buizen en toen ik de hr ketel ging bekijken stond de meter bijna op 0...dus het werd tijd. De kachel doet het wel want vanochtend heb ik de kachel even aangezet want ik was best wel koud geworden van het zitten op het skutsje.

Morgen komt Margriet weer en heb ik weer schilderen en boetseren, computerles geven en zwemmen en dinsdag naar de mondhygieniste. Dus niet echt veel andere dingen dan anders.

Mama en papa zijn vrijdagochtend heel vroeg naar Lourdes gegaan. Ze waren vrijdag avond al in bordeaux en vanavond kreeg ik een sms-je dat ze al in Lourdes waren, in het zelfde hotel als vorig jaar. Ze zijn van plan om er twee nachten te blijven. Ze zullen morgen wel weer sms-sen wat ze gedaan hebben.

1 opmerking:

Tamara M. zei

HEee dat plaatje heb ik ook hier hangen;) Een hypo blijft, naar gelukkig kan je ze goed herkennen en bestrijden. Gelukkig gaat het met je longen allemaal goed!!

xxx Tamara