Sandy's statistieken

vrijdag 5 september 2008

Kink in de kabel

Gister avond na het avond eten kreeg ik weer een beetje pijn in mijn buik. Dus dat was wel een beetje een tegenvaller want wij hadden geen pijn meer in ons woordenboek staan. De nurse practitioner zei dat ik morgen maar even met de arts moest overleggen over de pijnstilling en dat ik dan wel naar huis kon.

Vanochtend werd ik al wakker met pijn, best wel weer erge pijn. Na het ontbijt was het weer hopeloos mis. Ik vertelde het de verpleegkundige en die zei dat de arts zo wel zou komen. Ik moest om 8.50 uur naar de kno om een gehoor test te doen. Ik bleef de buikpijn houden maar toch moest ik eerst naar de kno arts, toen de gehoortest en daarna nog een keer naar de kno arts. Mijn gehoor was links ietsje achteruit gegaan maar niet verontrustend. Ik moet in januari nogmaals komen. Ik moest daarna naar de diabetesverpleegkundige in het triade gebouw. Ik ben met zo'n karretje gebracht. Ik moest er wel even wachten want er was eentje ziek geworden. Alles was verder goed, ik kreeg een nieuwe bloedsuikermeter en een usb aansluiting om de grafieken op de pc te zetten. Dus dat was wel weer aardig.
Om half 12 was ik op de afdeling terug en stortte ik op mijn bed van de pijn...
De verpleegkundige piepte de arts op en na het eten kwam hij bij me. Hij vond dat ik moest blijven en hij zou de chirurg weer bellen en hij schreef de pijnmedicatie weer voor.
Ik moest arjan en mama bellen, de taxi afzeggen, de tv weer aan laten sluiten enz enz...Dus al met al niet 'naar huis. We weten niet wanneer ze me echt weg willen hebben hier zo.
Maar goed, zonder pijnmedicatie kan ik dus voorlopig niet en die krijg ik nu dus weer. Kijken wanneer het gaat werken want nu heb ik nog wel veel pijn.
Dus voor de duidelijkheid: Ik ben nog steeds in het UMCG voor onbepaalde tijd.
Morgen brengt arjan mijn laptop weer mee dus nu even een stukje op de pc's van het ziekenhuis geschreven, ik breng mama en arjan zo naar de auto en kruip ik weer mijn bedje in, zoals vaker deze week...

1 opmerking:

Anoniem zei

Geen goed nieuws zeg.
wat vervelend en tegenvallend voor je!
Hou jullie haaks en de groeten,

Fred