Sandy's statistieken

woensdag 25 april 2007

woensdag praatje

Vanochtend weer naar de rontgen en longfunctie geweest. Heb het zelfde geblazen als eergisteren, dus dit zal voorlopig mijn niveau zijn. Maar ook mooi hoor.
Verder was ik wat trilleriger dan anders en had ik wat last van mijn maag en waarschijnlijk komt dat door het nieuwe laxeer drankje. Op de buikfoto zagen ze wel veel ontlasting zitten en vandaar dat ik wat meer laxeren moet. Ook had ik vandaag iets last van mijn maag, een vol gevoel. Ik heb sinds een paar dagen weer mijn gewone broeken aan en dat is wennen, zeker nu alle broeken ineens strak om mijn buik zitten. Ook moet de stoma er aan wennen om platgedrukt te worden. En ik moet aan het gevoel wennen....

Verder heb ik weer op de hometrainer gezeten en 's middags na het eten en mijn schoonheidsslaapje heb ik trap gelopen, een gedeelte op en weer af. Best wel spannend en toch wel weer blij dat ik het wel ff heb gedaan. Daarna kwam de nurse practitioner even langs en ze zei dat ik er maar es over moest nadenken om het weekend naar huis te gaan. Zaterdag en zondag en misschien koninginnedag weer terug, dus twee nachtjes. Lijkt me wel wat.

Hou dus rekening met het feit dat ik a.s. weekend wel eens in heerenveen kan zijn, mocht je me willen opzoeken. Ik hoop dat er thuis niet al te veel mensen tegelijk komen want dat is nog te druk voor me, bel dan van te voren wel even met arjan.

Toen arjan kwam, kreeg ik mijn eten en daarna zijn we naar buiten gegaan. Wat een heerlijk weer, lekker warm in de zon. Gelukkig is mijn kamer nog niet erg warm, ik had het zelfs wat koud. Lydia en jan met de kinderen zijn ons buiten tegemoet gelopen en hebben we gezellig langs de vijver gewandeld en weer terug naar de hoofdingang van het ziekenhuis. Daar nog wat gedronken met z'n allen en rond kwart voor 8 zijn ze weer naar huis gegaan en wij weer naar de kamer.

Nu nog even laptoppen en tv kijken en me weer klaarmaken voor de nacht.

tot morgen!

Geen opmerkingen: